• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Zna Zvezda šta mi se dogodilo'': Sejdubu Sumu nakon povrede niko nije nazvao!

Ofanzivni vezista Partizana je dobio nezgodan udarac u oko.

 Sejdubu Sanogo - Niko Iz Zvezde me nije zvao zbog povrede Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Možda i najbolji igrač derbija, dok je u njemu učestvovao. Na žalost navijača Partizana, samo prvih 15 minuta.

Sejduba Suma je zbog povrede oka, koju je zaradio u duelu sa Sekuom Sanogom, morao da izađe iz igre, a ubrzo se našao i na detaljnijim lgekarskim pregledima.

Kako su kasnije zaključili lgekari, mogao je da izgubi vid. Bilo je blizu, samo dva milimetra, a Suma je nakon svih dešavanja na stadionu u Humskoj razočaran i ponašanjem crveno-bzgelih.

''Uz mene su porodica, saigrači i trener. Osgećam njihovu snažnu podršku. Iz Crvene zvezde niko nije zvao da se izvini, iako dobro znaju kakav sam udarac dobio i šta se dogodilo'', zaključuje Suma za ''Večernje novosti''.

Ofanzivni vezista žali što nema džentlmentskog gesta sa druge strane Topčiderskog brda i objašnjava kakva je priroda njegove povrede zbog koje neće igrati mgesec dana.

''Kada sam dobio udarac u oko, u trenutku ništa nisam vidzo. Mislio sam da će biti bolje, ali je pregled pokazao da imam krvarenje. Preporučeno mi je strogo mirovanje kod kuće. Mogu da obavljam uobičajene dnevne stvari, ali bez većeg napora. Doktori kažu da sam dobro prošao jer mi je i vid bio ugrožen'', dodaje fudbaler crno-bzgelih.

Sejduba Suma će zbog povrede propustiti narednih mgesec dana, a ove sezone je već propuštao neke utakmice Partizana. Nakon svega toga, biće mu teško da se vrati u formu, a Partizan je najavio da će tražiti dodatnu kaznu za Sanoga, koji je u nastavku meča isključen.

Fudbaler iz Gvineje je u Partizan stigao 2017. godine, na insistiranje Ivice Ilieva, a u Beogradu je prošao put od procgena da nije igrač za Partizan do jednog od najbitnijih igrača crno-bzgelog tima. Ove sezone je na 11 utakmica imao tri asistencije i tri pogotka. 

(Mondo/Večernje novosti)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC