šta ti pričaš?

Skandalozna izjava čelnika kluba: Ma, kakva korona? Pa i u va*ini ima bakterija pa ne mora da znači da je zarazna

Autori mondo.rs Bojan Jakovljević

Da se prekrsti čovek i levom i desnom...

Izvor: Tanjug, Andrew Medichini/AP

Oslabljeni Lacio odigrao je 1:1 sa Juventusom u derbiju kola, ali se našao u udarnim vestima zbog skandala sa koronvirusom. Trojica njegovih igrača bili su pozitivni na testiranju UEFA pred duel sa Zenitom, a negativni na klupskim.

Ako se ispostavi da su varali, sledi im žestoka kazna, ali uprkos tome, predsednik Lacija Klaudio Lotito našao je način da ostavi sve bez teksta i u čudu svojim, da blago kažemo, besmislenom izjavom o testiranju, ali i virusu uopšte.

Prvi čovek Lacija doveo je u sumnju…pa sve: od testiranja, preko medicine, do naučnog metoda i osnovne anatomije i biologije.

"Sve to meni deluje kao neki čarobni trik. Što uopšte znači da je neko pozitivan? Pozitivan znači da si i zarazan, zar ne? Postoje bakterije i u vaginama pa to ne znači automatski da su patogene. Samo u nekim slučajevima mutiraju i postanu opasne", rekao je Lotito i ostao živ.

Ali, nije se tu zaustavljao. Morao je da "rastumači" i kontroverzne rezultate testiranja.

"Ti rezultati se tumače na čudne načine. Naša lekarska služba pregledala je Imobilea i utvrdila da mu je kapacitet pluća veći nego pre. Uzeli su mu bris, bio je negativan kao i čitava njegova porodica. Zašto sad nije mogao da igra protiv Juventusa? Predlažem da angažujemo neku treću agenciju koja će provoditi testiranja jer sve ovo skupa nema više smisla", rekao je Lotito.

Bez teksta, zaista.