POSLE PORAZA SRBIJE

Još jedan trener brutalno udario na Tumbakovića: Bukvalno ništa nije uradio, a ljuti se kad ga pitaju za ostavku!

Autori mondo.rs Bojan Jakovljević

Posle poraza od Škotske, nastavljaju se kritike na račun selektora Srbije.

Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo ni ove godine, što će biti pet uzastopno kontinentalno takmičenje na kojem neće biti naše selekcije.

Ni tri dana nakon bolnog poraza protiv Škotske ne jenjavaju kritike na račun "orlova" i selektora Ljubiše Tumbakovića.

Još jedan srpski trener rešio je da kaže šta misli o našoj reprezentaciji i radu selektora.

Dragoslav Stepanović je posle poraza od Škotske istakao da je Srbija bila očajna i da je glavni krivac za sve - Tumbaković.

"Očekivao sam da će u startu formirati igru i tim koji će menjati samo zbog kartona i povreda. Kad ono, na svakom meču druga postava! I šta onda očekivati? Taj čovek se nikad ne smeje ili ga bar ja nisam video. Još se ljuti kada ga pitaju da li će podneti ostavku, a bukvalno ništa nije uradio", oštar je popularni "Stepi" u razgovoru za "Alo".

U međuvremenu su se pojavile i priče da bi Dragan Stojković Piksi mogao da bude naredni selektor Srbije.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt

Stepanović se osvrnuo i na meč koji Srbiju očekuje u Ligi nacija u nedelju uveče.

"Nemam predstavu ko može i želi da igra protiv Mađarske. Kako sada stvari stoje, igraćemo u narednom periodu protiv Azerbejdžana, Farskih ostrva... A imali smo šansu, zicer, da ostvarimo sportski uspeh i dobijemo ogroman novac od UEFA. Bar smo i dalje spremni za šalu. Negde sam pročitao da je dobro što je Mitrović promašio, jer nas niko neće puniti na EP, i da na tom takmičenju nismo izgubili već 20 godina", kaže Stepanović i dodaje:

"Severna Makedonija je sa dva miliona stanovnika i bez veće tradicije uspela da pronađe put do EP, a mi nismo. To dovoljno govori o situaciji u našem fudbalu", zaključio je Stepanović.

(MONDO/Alo)