Bitno je!

Vraća se Luka Jović, pripremite se: Nije igrao mjesec i po dana i mora da pobijedi Srbina!

Autor Dragan Šutvić

Srpski napadač će, ako dobije šansu, igrati protiv kolege iz nacionalnog tima.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Luka Jović ponovo konkuriše za tim Real Madrida. Nakon reprezentativne pauze, korona virusa i povrede koljena, srpski fudbaler je ponovo u kombinaciji za tim Zinedina Zidana.

Francuski stručnjak će na Luku računati večeras, kada se Madriđani od 21:00 budu odmjeravali sa Eibarom čiju mrežu čuva Marko Dmitrović!

Ukoliko zaigra na meču koji Realu može da donese drugo mjesto na tabeli, Joviću će to biti tek peti ligaški susret u ovoj sezoni i prva utakmica za Real Madrid nakon mjesec i po dana. Podsjećamo, posljednji put je igrao protiv Valensije, osmog novembra, u ubjedljivom porazu (4:1).

Poslije toga su se dogodile njegove dobre partije za Srbiju, ali onda nije imao sreće. U Madrid se vratio sa korona virusom, a zatim je imao probleme sa koljenom, koji su ga ponovo odvojili od terena!

Prethodnih dana se pisalo o tome kako je Luka Jović riješio da u 2021. godini potpuno promeni pristup profesionalnim obavezama, a zatim i o njegovom odlasku u Milan, gdje bi bio zamjena za Zlatana Ibrahimovića koji se muči sa povredom. Ukoliko bi večeras savladao Marka Dmitrovića, ostanak u Realu bi bio realna opcija!

(MONDO)