• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Jović u očima španskog novinara: Tri stvari su ključne - riješio je da 2021. bude njegova godina!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji napadač Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta se muči u Španiji.

 luka-jovic-real-madrid-promjena-prilagodjavanje-nova-sansa-u-real-prodaja-odlazi Izvor: MN PRESS

Lijepe vijesti stižu iz Španije, odakle konačno dobijamo naznake da bi karijera Luke Jovića mogla da krene u pravom smjeru. Dosta je bilo povreda, bolesti, propuštenih ili čak i neukazanih šansi...

Vrijeme je da se Jović u 2021. godini razigra! Po vijestima koje imaju pojedini španski novinari, on je odlučio da tako i bude!

Možda će vas zanimati

Samo nekoliko dana nakon što je zablistao u dresu reprezentacije Srbije, što mu je sigurno vratilo samopouzdanje ili bar njegov djelić, Jović je morao na novu pauzu. Ona još traje, srpski napadač nije ni zaigrao za Real nakon posljednjeg okupljanja Srbije.

Sve što mu se dešavalo donijelo je nove kritike na njegov račun. Bilo je tu priče o tome da mora da ode, mediji ga uopšte ne poštuju, Zidan ima neke druge ljubimce... Vrijeme je za promjenu.

''Jović je promijenio stav, postao je dio svlačionice i popravio je španski. Želi da promijeni svoju poziciju u klubu. Veoma je motivisan i aktivniji je tokom treninga'', rekao je španski novinar Hoze Luis Sančez.

Od kako je stigao u Madrid, Jović se mučio sa komunikacijom jer uopšte nije znao španski, ali je prethodni period iskoristio da mnogo napreduje u tom segmentu. Sa znanjem jezika koji koriste saigrači, Luka će se mnogo lakše sporazumijevati tokom mečeva.

U tekućoj sezoni mladi srpski napadač je na samo pet utakmica nosio dres tima iz Madrida. Nastupio je na jednoj utakmici Lige šampiona i na četiri prvenstvena meča, a posljednji je bio poraz od Valensije osmog novembra, kada je odigrao samo sedam minuta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC