Kakva golčina!

Najspektakularniji autogol sezone: Lobovao svog golmana sa 20 metara! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Spektakularan početak derbija Primere.

Izvor: Streamable/Screenshot

Dok je cijeli Madrid stao i utakmice u tom gradu se otkazuju, u Andaluziji smo vidjeli spektakularan početak derbija Primere. 

Sastali su se Sevilja i Real Sosijedad, a igrači Sevilje su postigli dva gola u prvih pet minuta meča, a po jedan je završio u mreži protivnika i u njihovoj sopstvenoj. 

Sjajno je počeo meč za tim Nemanje Gudelja, pošto je En Nesiri donei prednost domaćem timu poslije samo četiri minuta. Ipak, ta prednost je jako kratko trajala. 

Izveli su loptu sa centra igrači Real Sosijedada i pokušali dugom loptom da je ubace ka svom napadu. Prvi je do nje stigao štoper domaćeg tima Dijego Karlos, ali je za Sevilju bilo bolje da se to nije desilo. 

On nije gledao ka svom golmanu, već je pokušao da izbaci loptu u korner, pošto ga je ofanzivac Real Sosijedada "pritisnuo". Marokanac Bono je izletio sa gola u nameri da on ispuca loptu, ali ga je njegov štoper na spektakularan način matirao! 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Diego Karlos je i ranije znao da postigne sjajne golove, pa je tako dao gol u finalu Lige Evrope sa Interom. Ipak, ranije je gađao mrežu protivnika... 

(MONDO)