• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"29 kilometara za 29. rođendan Republike": Modričani trčali za Republiku Srpsku, odziv nadmašio očekivanja!

Autor Dragan Šutvić

Atletsko-rekreativni klub Modriča organizovao je "Trku za zdraviju Srpsku", a povodom 9. januara - Dana Republike Srpske

 ARK Modriča trka 29 kilometara 29 godina Republike Srpske Izvor: ARK Modriča za MONDO

Atletsko-rekreativni klub Modriča obilježio je Dan Republike Srpske trkom "Modriča za zdraviju Srpsku - 29 kilometara za 29 godina Republike".

Možda će vas zanimati

U događaju je učestovalo 30 učesnika iz Modriče, Broda, Petrova i Beča, što je do sada najbrojnija aktivnost ovog kolektiva.

Učesnici su bili svih uzrasta - od devetogodišnje Lare do najstarijeg učesnika, 56-godišnjeg Miroslava Spasića – Tigra, sportskog aktiviste poznatog među sportistima "od Vardara pa do Triglava".

Duž kružne staze bile su postavljene dvije stanice za osvježenje - jedna u centru koju su činili volonteri Crvenog krsta, a druga u mjesnoj zajednici Modriča tri, koju je samoinicijativno organizovala modrička porodica Đureinović.

"Zahvaljujem se svim učesnicima koji su dali svoj doprinos u ovoj veoma zahtjevnoj sportskoj aktivnosti po veoma hladnom i maglovitom vremenu. Na moje veliko iznenađenje ove godine imali smo više od trideset učesnika, među kojima i nekoliko učenika osnovne škole, koji su željeli da daju svoj doprinos u ovom događaju. Cilj trke je ispunjen, a to je promocija zdravog načina života i poruke da je kretanje veoma bitno za život i zdravlje svih stanovnika. Takođe moram napomenuti da iako smo istrčali danas veoma zahtjevnih 29 kilometara, već sutra ćemo kao najbrojnija ekipa učestvovati na Trci za Srpsku u Banjaluci", rekao je Danilo Vasiljević, predsjednik ARK Modriča.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC