Zdrav!

Dobre vesti iz Zvezde! Oporavio se sportski direktor: Mitar Mrkela pobedio koronu!

Autor Nebojša Šatara

Nakon malo manje od mesec dana borbe!

Izvor: MN PRESS

Vesti o korona virusu stigle su baš pred gostovanje Crvene zvezde u Milanu, gde je srpski predstavnik u revanšu tražio šansu za osminu finala Lige Evrope. Sportski direktor Mitar Mrkela zbog bolesti tada nije otputovao sa ekipom.

Umesto toga, on je bio na bolničkom lečenju, a sada je oporavak nekadašnjeg napadača u potpunosti završen. Mitar Mrkela pobedio je korona virus.

Nakon 25 dana velike borbe protiv bolesti koja je zaustavila ceo svet u poslednjih godinu dana, operativac Zvezde ponovo je u prilici da radi.

Sportski direktor crveno-belih se tokom borbe sa koronom osećao dobro i pod budnim okom lekara je uspeo da pobedi koronu, a od danas nastavlja sa redovnim obavezama u klubu.

U Crvenoj zvezdi trenutno pozitivan na korona virus je prvotimac Seku Sanogo. On je bio u poslednjoj grupi igrača koji su osetili simptome, ali su se Italijani Filipo Falko i Dijego Falćineli već oporavili od virusa.

Klub ovom prilikom ističe da Crvena zvezda vodi računa o svim merama koje je propisala Vlada Republike Srbije, ali i brine o zdravlju kako fudbalera, tako i svih zaposlenih u klubu.

(mondo.rs)