• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači mu zabranili povratak u Zvezdu, jednu stvar mu ne opraštaju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pamtite kako je otišao?

 Filip Mladenović Delije ne dozvoljavaju povratak u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Filip Mladenović (29) napravio je pravi potez u karijeri kada je otišao u Poljsku pošto u dresu Legije igra sezonu života, zbog čega je ponovo postao i reprezentativac Srbije.

Odlični lijevi bek postigao je sedam golova i zabilježio još 10 asistencja u svim takmičenjima za klub iz Varšave, pa nije nikakvo iznenađenje što ga navijači Crvene zvezde priželjkuju ponovo u svom timu, međutim...

Prije godinu dana Mladenović je istakao da je "rano za povratak u srpski fudbal", dok "Sportski žurnal" u današnjem broju piše da se momak iz Čačka vjerovatno nikada neće vratiti na "Marakanu".

Zvezdi je potreban lijevi bek, malo je tako kvalitetnih domaćih na tržištu, ali postoji začkoljica.

Naravno, ako za početak ignorišemo onu da je Mladenoviću skočila cijena...

"Najvatreniji navijači ne gledaju blagonaklono na novo angažovanje momaka koji su u prvom mandatu otišli raskidom ugovora na štetu kluba", navodi ovaj list i podsjeća da je Mladenović jedan od onih koji su napustili klub poslije tužbe.

Mladenović je u Zvezdu stigao u zimu sezone 2011/12 iz Borca, odigrao je 60 mečeva za crveno-bijele, a potom raskinuo saradnju usred sezone 2013/14. 

Izvor: MN PRESS

Nezadovoljan tretmanom kod Rikarda Sa Pinta, potom i Slaviše Stojanovića, uz kašnjenje plata koje je bilo "normalno" u tom periodu, opredijelio se da podnese tužbu protiv kluba i potom je nekoliko mjeseci kasnije kao slobodan igrač prešao u BATE Borisov.

"U ljeto 2019. godine bilo je priče da bi Zvezda i Mladenović mogli ponovo da ostvare saradnju, ali nema dileme da je stav Delija oko fudbalera otišlih tužbom protiv kluba imao efekta da rukovodstvo ne krene u ofanzivu", dodaje se u tekstu "Sportskog žurnala", pa podsjeća da su zbog toga nemogući dolasci i Srđana Mijailovića i Aleksandra Pantića.

Podsjetimo, prethodno je Zvezda bila zainteresovana i za usluge Veljka Birmančevića, novog igrača Malmea, ali pošto je igrao za prvi tim Partizana - navijači su takođe bili protiv.

(MONDO/Sportski žurnal)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC