Fudbal

"Da čelinačka djeca zaigraju za evropski Borac!" Drugoligaš čestitao titulu - "Fudbal RS može da bude ponosan!"

Autor Dragan Šutvić

Sjajan gest čelinačkog kluba!

Izvor: Promo/FK Čelinac

Banjalučki Borac u nedjelju je, drugi put u klupskoj istoriji, postao šampion BiH.

Crveno-plavi su, u pretposljednjem kolu m:tel Premijer lige BiH, savladali ekipu Tuzla sitija rezultatom 2:0 pred 6.500 gledalaca i kolo prije kraja takmičenja zadržali četiri boda prednosti ispred drugoplasiranog Sarajeva.

Tako će klub iz Platonove ulice nakon jedne decenije ponovo igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a čestitke na svojevrsnom podvigu (nadoknađena razlika od 13 bodova iz prvog dijela sezone) stižu sa svih strana...

Jedna je stigla iz tabora Fudbalskog kluba Čelinac, koji se oglasio sjajnom porukom!

"Fudbal Republike Srpske može biti ponosan! Fudbaleri banjalučkog Borca postali su novi šampioni Bosne i Hercegovine! Kolektiv FK Čelinac na tome im iskreno čestita, iskreno se nadajući da će uspješne poslovne i prijateljske veze naša dva kluba biti održavane i u budućnosti. Fotografije naših fudbalera kojima iskazuju podršku i čestitke slavnom banjalučkom klubu, najbolji su pokazatelj težnje svih generacija fudbalera iz Srpske da jednog dana obuku crveno-plavi dres. A ko zna... možda jednog dana neko od čelinačkih klinaca zaigra za evropski Borac iz Banje Luke! Mi iskreno vjerujemo u to!", objavio je član drugoligaškog Zapada.