PORUKA SELEKTORA

Piksi se oglasio u situaciji u FSS: Nije tu bilo prevrata, znamo šta se desilo

Autor Dragan Šutvić

"Imam fokus na sportska pitanja i nacionalni tim".

Izvor: MN PRESS

Dragan Stojković Piksi održao je danas konfereciju za medije na kojoj je govorio o predstojećoj turneji reprezentacije u Japanu, saopštivši da je došlo do novih promjena na spisku pošto su još četvorica igrača "otpala" sa spiska, dok su još dva nova imena.

Selektor je tokom razgovora sa novinarima upitan i za aktuelno stanje u Fudbalskom savezu Srbije, pošto je tokom prethodne nedjelje došlo do promjena.

Marko Pantelić više ne rukovodi FSS nego ga je na funkciji vršioca dužnosti predsjednika zamijenio Nenad Bjeković, a sve to izazvalo je burne reakcije i mnogi su se uplašili da bi to moglo da se odrazi i na samu reprezentaciju.

Kako na vas utiču "prevrati" u FSS, glasilo je pitanje.

"Mislim da tu nije bilo nikakvih prevrata. Svi znamo šta se desilo, ali ako mene pitate - ja sam maksimalno koncentrisan i posvećen poslu kojim se bavim, a to je da imam fokus na sportska pitanja i nacionalni tim", rekao je otvoreno Piksi i rekao da se neće miješati u rad FSS, nego ga zanima samo sportska strana.

"Tu se ja pitam, a ovo drugo nije moja briga. FSS funkcioniše, radimo svoj posao, onako kako možemo. Imamo podršku, ne želim da trošim energiju na to", zaključio je on.

(MONDO)