• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi šokovi na spisku Piksija - ne ide ni Mitar zbog povrede: Otpala četvorica, priključena još dvojica!

Autor Dragan Šutvić

Sada spisak izgleda skroz drugačije...

 spisak-srbije-japan-jamajka-piksi-aleksandar-mitrovic-povrijedjen-dodati-makaric-i-jovic Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se ovog ponedjeljka u Staroj Pazovi i počela je pripreme za prijateljske utakmice sa Japanom i Jamajkom.

Piksi je iznenadio spiskom pošto je na njemu bilo mnogo iznenađenja, ali to nije sve.

Možda će vas zanimati

Selektor je danas potvrdio da zbog povreda neće moći da računa na Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića, Andriju Živkovića i Darka Lazovića, dok su na spisak naknadno dodata još dva imena.

Pozvani su najbolji strijelac domaćeg prvenstva Mlan Makarić i mladi Nemanja Jović koji je bio na spisku reprezentacije do 21 godine.

"Mitrović, Vlahović, Živković i Lazović su imali u nedjelju veče preglede i ustanovljeno je da ne mogu da budu s nama", rekao je Piksi, dok je doktor Dejan Aleksandrić dodao:

"Mitrović je prije tri nedjelje pretrpio povredu rotatora lijevog kuka, nije ni trenirao od tada. Lazović je imao problem sa zubnim implantom, koji je morao da bude saniran. Vlahović osjeća hronične bolove u preponskoj regiji, a Živković je na pretposljednoj utakmici pretrpio lakšu povredu koljena, ali i dalje osjeća bolove sa unutrašnje strane".

Doktor reprezentacije objasnio je i zbog čega na prvobitnom spisku nisu bili igrači poput Luke Jovića, Dušana Tadića, Milinković-Savića i drugih...

"Dušan Tadić i Luka Jović imaju hronične probleme sa bolovima u leđima, Sergej Milinković-Savić i Miloš Veljković imaju prelom nosa i operacije. Nemanja Radonjić je takođe imao problem sa umnjakom koji se upalio i zahtijevao hiruršku intervenciju. Saša Lukić i Nikola Milenković su imali problema sa preponskom regijom. Uroš Račić je, nakon upozorenja iz Valensije, da je nekoliko igrača bilo pozitivno na kovid, bio takođe pozitivan...", objasnio je Aleksandrić.

Piksija raduje što će prosjek godina "orlova" biti 24 godine, iskreno priznaje da ne poznaje dovoljno Jamajku i Japan, ali uvjerava da će Srbija nastaviti da igra ofanzivno i svi će dobiti šansu da igraju na predstojećoj turneji.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC