• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi sprema nešto veliko! Cijeli tim zvijezda nije na spisku: Njih 11 nose Srbiju, a sada ih nema u timu!

Autor Dragan Šutvić

Selektor reprezentacije Srbije je na spisak reprezentacije Srbije uvrstio mlade snage, a mnogi su ostali nepozvani!

 reprezentacija-srbije-dragan-stojkovic-piksi Izvor: MN Press/MONDO/Uroš Arsić

Ako je za ovo malo vremena koliko je selektor Srbije Dragan Stojković nešto pokazao, pokazao je da ima petlju! 

Hrabro je napao Portugal, imao hrabrosti za neke izmjene, za neke poteze, a pre svega imao je hrabrosti da rizikuje sa spiskom i sastavom tima. 

Možda će vas zanimati

Sada je Srbija zakazala pripremne utakmice sa Japanom i Jamajkom, a to je prilika da neka nova lica dobiju priliku. Za to treba imati hrabrosti, a posebno treba imati petlju da se sa spiska izostavi cijeli tim zvijezda! 

Čak 11 poznatih imena nije pozvano u tim, a to su uglavnom oni najstandardniji i u njih selektor ima povjerenja i ne želi da ih "troši" na pripremnim mečevima. 

Prije svega neće biti kapitena Dušana Tadića, od koga selektor mnogo traži, ali baš zbog toga što ima povjerenja u kapitena Ajaksa Tadić će preskočiti sljedeća dva meča. 

Sergej Milinković-Savić takođe nije na spisku, a u veznom redu neće biti ni vihornog krilnog fudbalera Nemanje Radonjića koji je upravo kod Piksija u meču sa Portugalom opet podsjetio fudbalsku Evropu kakav je majstor i koliki je potencijal. Uroš Račić je dobio šansu kod Stojkovića, ali ga sada nema na spisku. 

Filip Kostić je odigrao sezonu života u Njemačkoj i dobiće zasluženi odmor, a dok čeka objavljivanje transfera karijere i odlazak u Sevilju među stativama Srbije neće biti Marka Dmitrovića. 

Među stativama će osim Predraga Rajkovića stajati Đorđe Nikolić i Marko ilić. U odbrani će odmor dobiti i najstandardniji štoper Srbije Nikola Milenković. Spisak je bez dvojice bekova sa prethodnog okupljanja. Milan Gajić nije ušao među izabrane, a nema ni Filipa Mladenovića poslije sjajne sezone u Poljskoj.

Što se napada tiče i tu ima onih koji nedostaju. Uprkos sjajnoj sezoni u Rusiji još uvek će Đorđe Despotović čekati svoj debi za nacionalni tim, a možda je iznenađenje što nema Luke Jovića, kome bi minuta na terenu prijali. 

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC