HTJELI ODMAH!

Zvezdi propada posao od 1.300.000 evra: Portugalci poslali ponudu za Banjalučanina, crveno-bijeli ćutali!?

Autor Nebojša Šatara

Zvezdi se dopala ponuda, ali...

Izvor: (MONDO - Stefan Stojanović)

Crvena zvezda iznenada mora da traži štopera. Očekivalo se da će poslije velike "bombe" u vidu austrijskog reprezentativca Aleksandra Dragovića sa njim u tandemu igrati Nemanja Milunović, ali iskusni defanzivac je imao druge planove.

Bilo je najavljeno da će Zvezda produžiti ugovor s njim, ali to se nije desilo, tako da je neophodno pronaći zamjenu prije početka kvalifikacija za Ligu šampiona.,

Zvezda u aktuelnom kadru ima Miloša Degeneka, koji možda napusti klub, kao i Strahinju Erakovića i Radovana Pankova.

Postojala je opcija da BanjalučaninSrđan Babić bude zamjena za Nemanju Milunovića, međutim kada je stigla ponuda od 1.300.000 evra iz Portugala, Zvezda je odlučila da ga proda, međutim trenutno su se zakomplikovali pregovori sa Bragom.

Naime, Braga je odustala od daljih pregovora jer Zvezda nije odgovorila na ponudu, pod obrazloženjem da Real Sosijedad ima pravo preče kupovine, prenosi "Mozzart Sport".

Zvezda je iz Baskije i dovela Babića i otkupila ga 2018. godine za 800.000 evra, ali je tom prilikom postignut i dogovor da kada na adresu crveno-bijelih stigne bilo kakva ponuda za štopera - oni prvo moraju da vide da li će je Real Sosijedad izjednačiti.

Zbog ove konfuzije Zvezdi bi mogao da propadne posao od 1,3 milona evra, međutim preokreti su uvijek mogući u prelaznom roku, posebno jer je tek 10. jun.

U međuvremenu su pojačane priče da bi novi štoper Zvezde mogao da bude Vukašin Jovanović.

(MONDO)