Oprezan

Znamo koliko je Partizan veliki, čeka nas paklena atmosfera: Trener Santa Klare izdvojio 2 stvari kojih se plaši na JNA!

Autor Dragan Šutvić

Iz tabora portugalskog tima su svjesni da ih u četvrtak čeka težak posao.

Izvor: YouTube/Printscreen/ FK Partizan Beograd

Partizan mora da učini još jedan veliki korak kako bi došao do grupne faze u Evropi ove godine. Moraće da eliminiše deficit iz prvog meča sa Santa Klarom, a pred meč koji se igra u četvrtak od 21 čas oglasio se i trener portugalske ekipe.

Poslije Aleksandra Stanojevića juriš na prolazak dalje najavio je i Danijel Ramos,iskusni stručnjak na čelu Santa Klare.

"Normalno je da imamo visoka očekivanja koja se tiču toga da prođemo do grupne faze takmičenja. Znamo kakve su naše poteškoće i koliko je veliki tim Partizan", rekao je on na startu. 

Pobijedila je Santa Klara 2:1 na svom terenu, ali je Ramosu jasno da je to mala prednost. 

"Znamo da smo odigrali već jednu utakmicu i da imamo blagu prednost. Takođe znamo da imamo tešku utakmicu u teškoj atmosferi pred sobom. Nadam se da će ekipa uspjeti da odgovori na sve ove neprilike i da ćemo uz manje ili više poteškoća uspeti da ostvarimo svoje ciljeve", dodao je Ramos i istakao da stadion Partizana i atmosfera na njemu zaista mogu da budu problem za goste.

"Mogu da nam se dese različite poteškoće. Prva je teška atmosfera u kojoj igramo, a druga je veliki broj navijača Partizana", smatra Portugalac.

U avgustu je Santa Klara odigrala čak deset mečeva, ali nije samo to problem za ostvrski tim.

"Kao što znate osim ovih deset utakmica imali smo i 15 slučajeva kovida u ekipi sa kojom radimo. Znamo da nismo baš u najboljoj formi. Uprkos svemu ekipa je fantastično odgovorila na sve i do sada smo uspijevali da na briljatan način odgovorimo na izazove i nadam se da će to biti slučaj i sutra", rekao je Ramos. 

Da li je ekipa u najjačem sastavu?

"Nažalost nismo u najboljoj formi, jer je još jedan od igrača testiran pozitivno. Rui Košta najvjerovatnije da neće igrati, pred samu utakmicu ću morati da se odlučim za sastav i to će biti jako teško", otkrio je Ramos.