• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki problem za Partizan pred meč godine: Stanoje na mukama - vezista propušta Santa Klaru!

Autor Nebojša Marković

Propustio je prvi meč u Portugalu, ali sada će i u revanšu trener Aleksandar Stanojević morati da pronalazi druga rješenja.

 partizan santa klara saša zdjelar povreda Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana imaju još nešto više od 48 sati do početka utakmice godine, u kojoj će pokušati da preokrenu situaciju u plej-ofu Konferencijske lige i eliminišu Santa Klaru.

Ipak, poslije poraza 2:1 u Portugalu, sve je jasnije da će ekipa Aleksandra Stanojevića i u revanšu morati da igra bez Saše Zdjelara!

Partizan u četvrtak od 21.00 dočekuje Santa Klaru u želji da se domogne evropske jeseni, ali problemi na sredini terena su i dalje tu, jer se vezista crno-bijelih još uvijek nije oporavio.

Saša Zdjelar nije mogao da bude u konkurenciji za prvi meč dva tima zbog povrede prednje lože, povrede koju je zaradio u revanš meču protiv Sočija. "Zlatni orlić" je pokušao da je sanira preskakanjem dva prethodna susreta crno-bijelih, prethodnih dana nije ni trenirao sa ekipom, pa je zbog toga sve izvjesnije da će preskočiti i revanš protiv Santa Klare.

Stanojeviću postaje sve jasnije da će Partizan i ovog puta morati da na sredini terena koristi druga rešenja, a u prethodnim mečevima centralni par veznog reda činili su Miloš Jojić i Aleksandar Šćekić. Upravo je reprezentativac Crne Gore dodatni problem za crno-bijele, pošto je Šćekić već neko vrijeme rovit, ali je posljednja dva meča Partizana počeo u startnoj postavi. 

Osim Zdjelara, meč sa Santa Klarom će propustiti i Danilo Pantić zbog povrede i Slobodan Urošević zbog suspenzije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC