KAKAV PAS!

Da je to uradio De Brujne - cijeli svijet bi brujao: Niko nije primijetio ludu asistenciju Hendersona! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Legenda proziva navijače koji su ignorisali.

Izvor: Profimedia, Profimedia/Jeremy Landey/Focus Images/Sipa USA

Liverpul je pregazio Mančester junajted na "Old Trafordu" (5:0), baš kao što je to najavio i Pol Skols, a dok se mediji pretežno bave statusom Olea Gunara Solskjera - malo ko priča o junaku iz sjenke.

Blistao je Mohamed Salah i postigao het-trik na stadionu "crvenih đavola", posljednji još od brazilskog Ronalda prije 18 godina, a Jirgen Klop je poslije meča želio da istakne i doprinos Roberta Firmina koji je iz uloge "lažne devetke" napravio dar-mar u odbrani Junajteda. Ipak, nije samo on bio neupadljiv medijima...

Dok su svi trljali oči zbog rezultata na Old Trafordu, promakla je mnogima asistencija Džordana Hendersona kojom je Salah u 50. minutu postavio konačan rezultat.

Svi su zanijemili zbog Egipćanina i propasti Junajteda, pa je briljantan pas "spoljnom" pao u drugi plan.

"Džordan Henderson je bio apsolutno nevjerovatan juče. Njegova asistencija za Salaha je jedna od najboljih ove sezone. Da je to uradio De Brujne, svi bi pričali o njemu. Taj pas garantuje golove", rekao je legendarni engleski fudbaler Jan Rajt koga smo najviše gledali u dresu Arsenala devedesetih.

Nije ovo prvi put da se pomene priča o tome koliko je kapiten "redsa" Džordan Henderson potcijenjen u javnosti, iako već godinama igra na vrhunskom nivou.