• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo pobjesnio i tukao, navijači prozivali Solskjera: Izraz lica Aleksa Fergusona govori sve o Mančester junajtedu!

Autor Dragan Šutvić

Liverpul je slavio 5:0 usred Mančestera - Ronaldo je zbog bijesa umalo dobio crveni karton, a legendarni ser Aleks je od bijesa bio crven u licu...

 mančester junajted liverpul 0 5 kristijano ronaldo bjesnio  Izvor: Twitter/@MessiMX30i/@tashaaa2000/Printscreen

Mančester junajted je ponižen, "Old Traford" ne pamti ovakvu blamažu "crvenih đavola" - 0:5 protiv najvećeg rivala Liverpula i to u Premijer ligi.

Strašna partija tima Jirgena Klopa terala je navijače Mančester junajteda da bježe sa tribina pola sata prije kraja utakmice, a jedan skandalozan potez Kristijana Ronalda pokazao je svu nemoć domaćih.

Možda će vas zanimati

Kristijano Ronaldo je još pri rezultatu 0:3 za Liverpul napravio potez koji su mnogi ocijenili kao vrijedan crvenog kartona, kada je praktično nasrnuo na igrača gostiju!

Radilo se o mladom Kurtisu Džonsu, a sve se odigralo u nadoknadi prvog poluvremena.

Vezista Liverpula je dobio duel s Portugalcem, koji je potpuno izgubio živce. Prvo je Džons dobio duel, a onda ga je Ronaldo skoro pa rvačkim zahvatom bacio na travu, da bi potom počeo da ga šutira.

Izbacio je sve frustracije iz sebe na mladom igraču Liverpula, navodno želeći da dođe do lopte, a na kraju je od glavnog sudije dobio samo žuti karton. Pogledajte kako je to izgledalo:

Prošao je Ronaldo odlično u ovoj situaciji vjerovatno zbog svog velikog imena, ali je do kraja meča ostao na terenu i nastavio da trpi "šamare" Liverpula.

Za to vrijeme, ser Aleks Ferguson je morao da gleda blamažu protiv najljućeg rivala, pa je tako jedan kadar u živom prenosu sve najbolje pokazao - legendarni Škot je bio u kadru, a na licu mu se vidjelo koliko je bio bijesan. Odmah poslije toga je legenda Liverpula Keni Dalgliš bio snimljen i to kako se zadovoljno smije:

Navijači Liverpula su sve ispratili pjesmama na račun menadžera Junajteda Ole Gunara Solskjera, poručujući upravi Mančestera da obavezno zadrži Norvežanina na klupi tima:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC