Strašno!

Skandalozan snimak - Mesija fudbal uopšte ne zanima: PSŽ se bori, on stoji i gleda! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Argentinski fudbaler ne uživa u fudbalu otkako je stigao u Francusku, gdje je trebalo da postane dio drim-tima.

Izvor: Twitter/Elias_FCB19/printscreen

Od kako je stigao u Pariz, Lionelu Mesiju malo stvari polazi za nogom. U francuskom prvenstvu još nije postigao gol, ekipa ponekad bolje igra kad oni na terenu, a u poslhednjem susretu je preokret protiv Lila došao tek nakon kontroverzne odluke Poketina da ga izvede na poluvremenu. Iako se bivši trener Totenhema kasnije pravdao...

Učinak na terenu nije sjajan, a navijače tima iz Pariza nervira i ponašanje Lionela Mesija na terenu. Nema strasti u njegovim potezima i ne izgleda gladan fudbala, kao što su oni očekivali kada je stigao iz Barselone. Jedna akcija sa meča protiv Lila posebno je razbjesnila publiku.

Na njoj se vidi kako Kilijan Mbape pokušava da probije po lijevom boku, ali ima upornog čuvara kom ne može da pobjegne. U međuvremenu se na tom dijelu terena pojavljuje još igrača, razmjenjuju se pasovi i pokušava nešto drugačije, ali Mesija ništa ne dotiče!

Argnetinac sa bezbjedne udaljenosti posmatra kako se mladi Francuz muči i ne pada mu na pamet da se preseli bliže tom dijelu terena i ponudi kao opcija za nastavak napada.

Pogledajte kako je izgledala ova akcija, ali i ponašanje Mesija koje nervira navijače:

U neka druga vremena, vidjeli bismo Mesija koji uzima loptu, pravi solo prodor i automatski postaje opasnost po gol rivala...

Ovako je samo statirao na dvadesetak metara od gola Lila, na mjestu sa kog nikako ne može da utiče na akciju PSŽ-a. Djeluje kao da se uopšte nije uklopio, a sve su glasnije priče da mnoge stvari ne štimaju. Francuski mediji pisali su o klanu Južnoamerikanaca koji je već pravio probleme Donarumi i Vajnaldumu, što bi ubrzo moglo da ih otjera iz kluba!