• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ je u haosu, klan će uništiti svlačionicu: Mesi i Južnoamerikanci se udružili protiv jednog saigrača!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dobili su preveliku slobodu i zbog svog drugara mogli bi da otjeraju jedno od ljetnjih pojačanja!

 južnoamerički klan u psžu problemi za pari sen žermen Izvor: Profimedia

Od kako je ovog ljeta napravljen do sada neviđeni prelazni rok u fudbalu, PSŽ važi za apsolutnog favorita u svim takmičenjima koja igra. doveli su nekoliko velikih zvijezda, trebalo je da ih Maurisio Poketino samo uklopi u tim, ali za sada ne ide sjajno Parižanima.

Pored nekoliko slabijih rezultata koji su iznenadili navijače, nije stvorena ni hemija u najboljem napadačkom trojcu - Nejmar-Mbape-Mesi, pa tek treba da vidimo koliko oni stvarno mogu. A tu su i neki problemi iza kulisa, stvari koje veliki timovi žele da sakriju od javnosti.

Možda će vas zanimati

Kako prenosi francuski ''Ekip'' nije bilo potrebno mnogo mečeva u novoj sezoni da se okupljeni Južnoamerikanci grupišu i naprave klan koji gospodari svlačionicom. Neke od najvećih zvijezda tima imaju važnu ulogu i van terena, a žrtva njihovog klana mogao bi da bude fudbaler koji je ljetos stigao u klub.

Đorđino Vajnaldum (30) je već govorio kako je nezadovoljan tretmanom kod argentinskog trenera, a francuski novinari tvrde da iza te odluke stoji nešto krupnije. Momci iz Južne Amerike kojih je puna svčačionica uspjeli su da se izbore za povoljniji položaj u timu Leandru Paredesu, reprezentativcu Argentine.

Jedan od Mesijevih prijatelja dobijaće priliku da igra na račun Holanđanina, a sa tim nikakav problem nemaju Anhel Di Marija, Nejmar i Ikardi, koji mnogo vremena provode zajedno od kako je jedan od najboljih fudbalera svijeta iz Barselone stigao u Pariz.

Ovo bi moglo da znači i da će Vajnaldum, koji je najavljen kao veliko pojačanje, ubrzo napustiti klub, možda i samo šest mjeseci nakon što je kao slobodan igrač stigao iz Liverpula.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC