"POKER"

Slavija deklasirala Semberce - Potop Zvijezde 09 u Istočnom Sarajevu!

Autor Bojan Jakovljević

Odigrana zaostala utakmica 7. kola m:tel Prve lige Republike Srpske.

Izvor: MONDO/Vito Mrkonjić

Zvijezda 09 doživjela je četvrti gostujući poraz ove sezone, a semberski tim deklasiran je od strane Slavije 4:0 (0:0) u zaostaloj utakmici 7. kola m:tel Prve lige Republike Srpske.

Nije izgledalo nakon prvih 45 minuta da će tim iz Istočnog Sarajeva ostvariti ubjedljiv trijumf, s obzirom da se mreže nisu tresle.

A onda je od petog minuta nastavka krenula serija. Prvo je Dejan Bjeloš pogodio za vođstvo "sokolova", da bi 18 minuta kasnije njegov prezimenjak Nikola bio precizan iz penala i povisio na 2:0.

U finišu meča još dva gola domaćih. Rezervisti koji su ušli s klupe opravdali su očekivanja trenera Bojana Regoje, te se upisali u strijelce. Prvo je Adel Ajkunić u 87. minutu povisio na 3:0, da bi dva minuta kasnije konačnih 4:0 postavio Slobodan Vučinić.

Slavija se sa ova tri boda probila na devetu poziciju, dok je Zvijezda 09 devetoplasirana kolo prije kraja jesenjeg dijela prvenstva.

Posljednje, 15. kolo prvog dijela sezone na programu je za vikend.

SLAVIJA - ZVIJEZDA 09 4:0 (0:0)
/D. Bjeloš 50, N. Bjeloš 68 pen, Ajkunić 87, Vučinić 89/

SLAVIJA: Nedžibović, Muminović (87. Vučinić), Beširević, Popović, Babić, N. Bjeloš (73. Ajkunić), Avdalović, Bokić (87. Asentić), Mandić, D. Bjeloš (53. Mitrašinović), Pušara. Trener: Bojan Regoje.

ZVIJEZDA 09: Knežević, Janković, Janjić, Tešić, Beatović (69. Živković), Blagojević (59. Milošević), Popara (84. Tešić), Adžić, Svraka, Matić (84. Mustafagić), Stjepanović (69. Rakić). Trener: Zlatko Krmpotić.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt