PRELAZNI ROK

Murinjo je lud za Srbinom - hoće samo njega: On mu otjerao Portugal u baraž, ali Žozeu to ne smeta!

Autor Bojan Jakovljević

Ponovo se pominje ta Italija...

Izvor: MN Press/Profimedia

Cijene srpskih reprezentativaca bi u narednom periodu mogle samo da nastave da skaču! Nakon plasmana Srbije na Mundijal sada je i Filip Kostić dobio novog obožavaoca!

I to je niko drugi do Žoze Murinjo, Portugalac koji je u prošlu nedjelju imao prilike da vidi kako "orlovi" izbacuju njegove sunarodnike u baraž i umjesto njih odlaze u Katar.

Kako navodi italijanski "Korijere delo sport", Roma je zainteresovana za usluge srpskog ofanzivca koji nastupa za Ajntraht.

Kostić je ljetos već bio na pragu odlaska iz Frankfurta u Italiju, kada je bio blizu prelaska u Lacio. Tada je sve propalo zbog navodne bizarne greške u dokumentima u završnim satima prelaznog roka, a Kostić je zbog svega bojkotovao tim.

Ajntraht ga je kaznio, dvije strane su se potom pomirile, a Kragujevčanin je nastavio poslije toga da pruža dobre partije.

Sada bi Kostić mogao da završi u Romi, pošto ga tim Žozea Murinja želi na "Olimpiku", ali više detalja u ovoj fazi još uvijek nije poznato.

Ostaje da vidimo da li će nesuđeni igrač Lacija na kraju završiti u redovima njihvoog gradskog rivala, koji ima mnogo problema sa povredama, zbog čega je Portugalac najavio promjenu formacije.