Fudbal

Smijenjen Branislav Krunić: Već poznat njegov nasljednik na klupi Leotara

Autor Haris Krhalić

Krunić je na klupu Leotara sjeo proteklog ljeta umjesto Olega Ćurića, kada je postalo jasno da će Trebinjci u m:tel Premijer ligi BiH zamijeniti Krupu.

Izvor: Promo/FK Leotar Trebinje

Sada već bivši trener Leotara, Branislav Krunić jučer je otušten sa kormila ovog kluba.

"Branislav Krunić dosadašnji trener tima iz Polica, došao je nakon 17 godina u svoj Leo da srcem, znanjem i iskustvom pomogne na najbolji mogući način, a danas je smijenjen, potvrđeno je! Branislavu, legendi Leotara, želimo sve najbolje u nastavku trenerske karijere i da ga što prije vidimo ponovo na klupi Lea", saopšteno je iz kluba.

Krunić je na klupu Leotara sjeo proteklog ljeta umjesto Olega Ćurića, kada je postalo jasno da će Trebinjci u m:tel Premijer ligi BiH zamijeniti Krupu, koja je zbog finansijskih problema odustala od takmičenja.

Krunić je do sada s klupe vodio banjalučki Željezničar, u kojem je okončao karijeru, zatim Krupu i Borac, prije nego što je u junu tekuće godine stigao na "Police".

Trebinjci su već pronašli zamjenu za Krunića te je za novog šefa stručnog štaba imenovan Damjan Ratković, a njegov prvi pomoćnik biće Miodrag Bodiroga.

Hercegovački tim iza sebe ima poprilično lošu polusezonu. Povratnik u bh. elitu na 19 utakmica ostvario je po četiri pobjede i remija, uz čak 11 poraza, što je bilo dovoljno tek za pretposljednju poziciju na zimskoj pauzi.

Tim iz Trebinja na proljeće očekuje velika borba za opstanak u društvu najboljih bh. klubova.