REAKCIJA

Hrvatska je na nogama zbog transfera "izdajnika" u Dinamo! Oglasio se i trener: Ko hoće pare nazad, neka se javi!

Autor Dragan Šutvić

Prelazak jednog od najboljih igrača Osijeka u redove zagrebačkog kluba podigao je veliku prašinu.

Izvor: Profimedia

Zbog jednog transfera je Hrvatska na nogama. Petar Bočkaj je odlučio da iz Osijeka pređe u zagrebački Dinamo i da tako pojača glavnog rivala u borbi za titulu.

Čim je to dospkelo u javnost navijači su odmah našli snimke na kojima se vidi kako pjeva pjesme protiv svog novog kluba, a to je razbjesnilo i pristalice Osijeka. Oni traže pare od ulaznica nazad.

Usljed svih tih dešavanja se oglasio i trener Nenad Bjelica. Imao je jasnu poruku za njih.

"Odluka o odlasku Bočkaja je bila isključivo moja, uprava je to samo potvrdila. Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba, kako bi bio jači i bolji. Vrijeme će pokazati da li smo u tome uspjeli. Poštujem različita mišljenja. Onima koji su nezadovoljni i koji žele da im se vrati novac za sezonske ulaznice poručujem da se jave u sekretarijat kluba, dobiće novac nazad. Potrebni su nam navijači koji su uz nas i u dobru i u zlu. Borimo se za najviše ciljeve i za to nam treba podrška pravih navijača. Srećan Božić", poručio je Bjelica putem Fejsbuka.

Trka za titulu u Hrvatskoj odavno nije bila ovako uzbudljiva pošto Dinamo, Rijeka i Osijek imaju isti broj bodova - po 40, s tim što Zagrepčani imaju meč manje.

Inače, Bočkaj je dospio u centar pažnje u martu 2019. godine kada se sa svojim "Mercedesom" zakucao u benzinsku pumpu. Tada je bio pod uticajem alkohola poslije koncerta Saše Matića. Osijek ga je suspendovao tada na mjesec dana.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt