PORUKA

"Niko od nas nije srećan": Kristijano Ronaldo progovorio o Mančester junajtedu!

Autor Dragan Šutvić

Portugalac pričao o engleskom klubu, ali i svojim ličnim uspjesima.

Izvor: Profimedia

Očekivao je Kristijano Ronaldo da će stvari biti mnogo bolje kada se vratio kući.

Umjesto toga, dočekali su ga problemi u Mančester junajtedu. Smijenjen je Ole Gunar Solskjer, došao je Ralf Rangnik, ali su problemi i dalje tu.

Nije klub na onom nivou na kom je bio kada ih je trenirao Ser Aleks Ferguson i kada je Portugalac harao Premijer ligom. Sada su se stvari promijenile, a ni njemu se ne dopada što su daleko od borbe za titulu i za sam vrh. Zbog svega toga je ostavio zanimljivu poruku na društvenim mrežama.

"Nedavno završena 2021. godina je bila daleko od lake, uprkos 47 golova koje sam dao u svim takmičenjima. Dva različita kluba, pet trenera, nokaut faza Evropskog prvenstva sa Portugalom i borba za plasman u Katar koja nas čeka u baražu", počeo je Kristijano i nabrojao sve svoje pojedinačne uspehe.

Zatim je pričao o povratku na "Teatar snova".

"Dolazak na 'Old Traford' je za mene jedan od istorijskih momenata u karijeri. Međutim, nisam srećan sa rezultatima u Junajtedu. Niko od nas nije srećan i budite u to sigurni. Znamo da moramo da radimo još jače, da igramo bolje i da bilježimo bolje rezultate nego do sad."

Na kraju je imao poruku za sve navijače "crvenih đavola".

"Hajde da nam ova 2022. bude prekretnica sezone. Da je dočekamo u dobrom raspoloženju i jačem mentalitetu i da zajedno vratimo klub tamo gdje mu je mjesto. Pridružite nam se, računamo na vas. Srećna Nova godina, vidimo se uskoro", završio je Ronaldo.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt