• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijano Ronaldo, nemoj da bježiš! Sa njim je osvojio tri titule, sad ga žestoko kritikuje - u Junajtedu ovo ne smiješ

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Otvorena poruka lideru Mančester junajteda. Jedno nije smio da dopusti.

 Gari-Nevil-kritikovao-Kristijana-Ronalda Izvor: Profimedia

Čuveni desni bek Junajteda Gari Nevil kritikovao je Kristijana Ronalda zato što je odjurio u svlačonicu poslije razočaravajućeg remija protiv Njukasla.

Nekadašnji igrač i trener, a sada komentator Skaj Sportsa, otvoreno je zamjerio Portugalcu to što nije pozdravio navijače poslije meča protiv ekipe koja je do sinoć bila najslabije rangirana u Premijer ligi. Umjesto toga, "CR7" odjurio je pravo u svlačionicu.

"Moraš da budeš tamo gdje si neophodan saigračima u tim trenucima. Na kraju krajeva, volim tog momka, on je najbolji koga sam ikad vidio, ali nemoj tako da odeš. To mi se ne sviđa", rekao je Nevil, koji je sa Ronaldom osvojio tri titule.

Mančester junajted odigrao je loše protiv posljednjeplasirane ekipe tabele, Njukasla, a da nije bilo golmana Davida De Hee, "crveni đavoli" bi vjerovatno izgubili proti fenjeraša. Ovako je završeno 1:1, a gorak ukus svakako je ostao u ustima navijača Junajteda, posebno zbog Ronaldovog gesta.

"Ne interesuje me kako si igrao. Moraš da odeš da aplaudiraš navijačima poslije utakmice. Idi do njih, posebno ako si najbolji igrač na svijetu, ako ne i jedan od najvećih svih vremena", izjavio je Nevil.

Izvor: Fonet/AP/Jon Super

"Pričam sada o njegovom govoru tijela. I ranije ove sezone je odlazio, kao protiv Evertona. Večeras je opet odjurio", dodao je Englez o Portugalcu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC