Neobično!

Ludilo! Igra sedmu ligu i odbio je Totenhem: "Pijevci" nisu uspjeli da dovedu igrača za kojeg svijet nije čuo!

Autor Bojan Jakovljević

Mladi fudbaler nije uspio da dogovori uslove saradnje sa timom iz Londona...

Izvor: Profimedia

Totenhem je uradio sjajan posao u ovom prelaznom roku, ali nisu uspjeli da dovedu sve fudbalere koje su željeli. Promakao im je fudbaler iz sedme lige Engleske, jer nije želio da se preseli u redove kluba iz Premijer lige.

Vjerovatno su sportski direktor Fabio Paratići i menadžer Antonio Konte - koji su juče završili šest transfera, ostali šokirani odlukom mladog Olija Tanera (19).

Ovaj fudbaler važi za jednog od najtalentovanijih igrača u nižim ligama i zbog toga je Totenhem danima pokušavao da ga ubijedi. Selidba u London, ipak, nije bila najbolja opcija, procijenio je Oli koji će ostati u svom Levesu.

Klub je na društvenim mrežama potvrdio da je transfer propao.

"Fudbalski klub Leves potvrđuje da Oli Taner ostaje naš igrač, pošto se fudbaler i klub iz Premijer lige nisu dovgovorili oko uslova saradnje", navodi se u saopštenju.

Oli je ponikao u Arsenalu, čiji je član bio sve do 2017. godine, a zatim se kroz nekoliko kategorija Bromlija domogao Levesa u kojem trenutno igra sedmoligaški fudbal. Najbolje se snalazi na mjestu lijevog krila, mada može da igra i na ostalim pozicijama u ofanzivi.