• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koštao milione u Premijer ligi, a onda je hapšen zbog droge: Bio rekorder Totenhema, sada mu prijeti zatvor zbog tuče!

Autor Dragan Šutvić

Sredinom devedesetih bio je zvijezda engleskog fudbala. Poslije karijere, krenuli su problemi.

 totenhem kris armstrong uhapšen zbog tuče Izvor: Profimedia/Bildbyran

Kris Armstrong (50) je bivši engleski napadač, koji je najveći dio svoje karijere proveo u Totenhemu, gde je 1995. stigao kao najplaćeniji igrač u klupskoj istoriji. "Pijevci" su za njega izdvojili čak 4,5 miliona funti, a on je bio dio tima koji je 1999. osvojio Liga-kup, u ekipi sa Davidom Žinolom, Darenom Andertonom, Solom Kembelom, Leson Ferdinandom...

Nekadašnji napadač imao je prethodnih godina problem sa zakonom, jer je 2016. bio hapšen zbog posjedovanja kanabisa, kokaina i ekstazija, koji su mu pronađeni u policijskoj raciji. Tada je bio kažnjen sa 375 funti i poricao je da je zavisnik od droge, ali sada je u novim problemima.

Centarfor koji je koštao milione sada bi mogao u zatvor jer je napravio haos u lokalnom supermarketu, u kojem je prodavca bacio na pod kada mu je rečeno da ne može da kupi cigarete.

Možda će vas zanimati

Sve se dogodilo i Londonu prošlog ljeta, kada je usred noći (2.15) pokušao da kupi cigare u zatvorenoj prodavnici, dok su radnici bili na pauzi. Toliko je divljao da je napravio štetu od 2.000 funti, piše "Dejli mejl".

Armstrong je priznao napad i štetu, a navedeno je da je jednog zaposlenog u prodavnici udario u lice pesnicom, poslije koje je povređeni radnik odvezen u bolnicu. Bivši fudbaler je brzo otišao, ali ga je policija pronašla.

Fudbalerova advokatica branila je svog klijenta tvrdnjom da je to bila samo impulsivna reakcija i kratkotrajni napad, uz objašnjenje da on u toj prodavnici kupuje cigare već 14 godina. Armstrongu je omogućeno da bude na slobodi uz plaćenu kauciju, a suđenje će mu biti održano u martu.

Nekadašnji centarfor koji je nastupio i za "B" reprezentaciju Engleske na poziv selektora Kevina Kigena, igrao je osim za Totenhem i za Reksam, Milvol, Kristal Palas, Bolton i na kraju opet za Reksam, u kojem je završio karijeru 2005.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC