• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivali detalji, ispred Jokića su samo četvorica! Nevjerovatno - pogledajte koliko miliona je glasalo za Srbina!

Autor Haris Krhalić

Nestvarne brojke za srpskog centra, zbog ovoga je u startnoj petorci na Ol-staru!

 Jokić je na Ol-staru u Klivlendu Izvor: Profimedia

Gotovo je! Nikola Jokić je na na NBA Ol-staru u Klivlendu (20. februar). Pored njega su sa Zapada tu još Lebron Džejms, Stef Kari, Dža Morant i Endrju Vigins, dok su sa Istoka tu Kevin Durent, Janis Adetokumbo, Demar Derozen, Trej Jang i Džoel Embid.

Isplivali su i svi detalji glasanja, pa je otkriveno i kako i koliko glasova je dobio srpski centar, odnosno kako se našao među starterima. Dovoljno je reći da su samo četvorica imala više glasova od njega.

Glasovi se računaju tako što 50 odsto donose navijači, koji su nedjeljama slali svoje glasove, a po 25 odsto donose predstavnici medija i igrači. Kapiteni su Džejms i Durent, jer su oni dobili najviše glasova navijača.

Na Zapadu je Lebron dobio ujedno i najviše glasova navijača (9.128,231), pa Kari (7.659,673), a onda Jokić (5.311,167). Po glasovima igrača je prvi Lebron (171), pa Jokić (167) i onda Kari (142), a po glasovima novinar su sva trojica dobila po 98 glasova. U ukupnom skoru među visokim igračima je Lebron prvi, Jokić drugi, a kod bekova je Kari prvi, a Morant drugi.

Kada je Istok u pitanju, Durent je dobio najviše glasova publike (6.789,863), Janis je iza (6.485,720), a ista je situacija i kod glasova igrača, Kevin je ispred (207 naspram 183), dok su od medija dobili isti broj glasova (po 98). Što se bekovskih pozicija tiče Derozen je ubjedljivo prvi (5.243,775 od publike), 155 od igrača i 96 od novinara, iza je Jang (2.771,070 od navijača), 46 od igrača i 54 od medija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC