TO JE TO!

Zvezda poslala novi spisak u UEFA - ima dosta promjena! Stanković dopisao šestoricu igrača, a "precrtana" su četvorica

Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte na koje će fudbalere Dejan Stanković računati tokom proljeća u Evropi.

Izvor: MN PRESS

U utorak je istekao rok za licenciranje igrača u UEFA takmičenjima, a Crvena zvezda je napravila dosta promjena u odnosu na tim koji ih je predstavljao tokom jeseni.

Bilo je dosta transfera na "Marakani" tokom zimskog prelaznog roka, možda ih bude još, međutim spisak je sada konačan i ne može da se mijenja. Na njemu je ukupno 29 fudbalera od kojih će Dejan Stanković moći da bira za prvu utakmicu osmine finala Lige Evrope koja ih čeka 10. marta, ne znamo još protiv koga.

Na novom spisku su sva trojica pojačanja, registrovani su Nemanja Motika (18), Ohi Omoižunafo (28) i Kristijano Pičini (29), međutim to nije sve.

Tu su i mladi fudbaleri Andrej Đurić, Andrija Radulović i Nikola Stanković, koji su jesenas igrali za Grafičar.

Zvezda je zbog registrovanja novih igrača morala i da briše pojedina imena sa spiska, a trojica su se sama "precrtala" odlaskom iz kluba. U pitanju su Marko Lazetić (Milan), Njegoš Petrović (Granada) i Miloš Degenek (Kolumbus), dok im se na tom spisku pridružio i Lois Dioni.

Francuski napadač je jesenas odigrao pet utakmica u grupnoj fazi Lige Evrope, ali se nije naročito pokazao i zbog toga Stanković više ne računa na njega. "Statirao" je i na pripremama i teško da će više igrati za Zvezdu...