• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tražio sam još jednog igrača, ali... Dejan Stanković o posljednjem pojačanju Crvene zvezde!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Stanković otkrio je da je Crvena zvezda željela da dovede i zadnjeg veznog.

 dejan stanković pojačanja februar 2022  Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda screenshot

Prelazni rok u Srbiji "otvoren" je još osam dana, ali po svemu sudeći Crvena zvezda je završila kupovinu. Dovela je trojicu fudbalera i značajno pojačanja tim pred izazove koje ih očekuju tokom proleća.

Stigli su Ohi Omoižuanfo, Kristijan Pičini i Nemanja Motika, a posljednjih dana pojavila se mogućnost da na "Marakanu" dođe i još zadnji vezni koji će zamijeniti Njegoša Petrovića. Najviše se spominjao Edmund Ado, ali pošto je rok za registraciju u UEFA istekao u srijedu, malo je vjerovatno da će ga Zvezda ipak dovesti.

Možda će vas zanimati

To je donekle potvrdio i Dejan Stanković koji je analizirao urađeno tokom priprema, ali i za vrijeme prelaznog roka, poručivši da se nadao još jednom igraču, ali...

"Zadovoljan sam. Došli su Ohi i Pičini što predstavlja dva velika pojačanja za našu ekipu. Što se Ohija tiče, ne može jedan da iskoči, ako cijeli tim radi za njega. Ohi je prije svega jedan inteligentan momak i igrač. Dobro čita šanse i dobro se kreće na terenu. Radimo u svrhu svih njih, kako bi im što više olakšali igre na terenu. Tačno je da sam tražio jedno posebno ime, ali mogućnosti su jedno, a realizacija nešto potpuno drugo", poručio je Stanković i dodao da nije riječ o štoperu pošto veruje u Erakovića i još mlađeg Đurića koji su alternative Pankovu i Dragoviću.

Velika su očekivanja od 18-godišnjeg Nemanje Motike koga je Zvezda dovela iz Bajerna za čak 2,5 miliona evra, učinivši ga najskupljim igračem u istoriji.

"Što se Motike tiče, mi smo prošli pripreme. Vidjećemo kako će se on uklopiti, što se brže adaptira, biće bolje za sve...", kazao je Stanković za klupski sajt.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC