• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijedorčanin u dresu Atalante nije prijavljen za Ligu Evrope: "Boginja" bez Iličića protiv Grka, razlozi dugo poznati

Autor Dragan Šutvić

Josip Iličić neće biti u konkurenciji za mečeve sa timom iz Pireja.

 josip iličić ne igra ligu evrope zbog depresije  Izvor: Profimedia

Josip Iličić, koji je ove sezone odigrao 23 utakmice za Atalantu u svim takmičenjima, propustio je prethodna tri meča svog kluba.

Nije ga bilo u derbijima protiv Intera i Lacija, ali ni u kup-okršaju sa Venecijom, a razloge izostanka vuče od ranije – ponovo se slovenački internacionalac rođen u Prijedoru suočava sa depresijom, a sada, u dugovoru sa klubom, nije registrovan za nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

Možda će vas zanimati

Nerazuri iz Bergama će se 17. i 24. februara protiv Olimpijakosa boriti za mjesto među 16 najboljih u drugom po jačini evropskom takmičenju, gdje se već nalazi Crvena zvezda.

U tim utakmicama na terenu neće biti Iličića, koji je, kad je evropska scena u pitanju, ove sezone za Atalantu odigrao četiri meča u Ligi šampiona.

"Nikad nije lako da pričam o ovakvim situacijama jer su veoma lične. Mogu jedino da kažem da ćemo uvijek biti tu za njega jer su ovo stvari koje nemaju veze sa fudbalom, stvari koje prelaze dozu profesionalnog. Znamo ga mnogo godina, proživjeli smo mnoge stvari zajedno. Mogu da kažem da je normalna, pozitivna osoba, ali naše misli su poput džungle. Teško je za psihijatre da shvate šta se dešava. Nadam se da može da se vrati i ponovo pruža sjajne partije na terenu", rekao je trener Atalante Đan Pjero Gasperini prošlog mjeseca o "slučaju Iličić".

Pobjednik dvomeča između Atalante i Olimpijakosa biće potencijalni rival beogradskih crveno-bijelih u osmini finala, koja se igra 10. i 17. marta.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC