• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok! Medvedev se povukao, Novak ostaje prvi: Čudan potez Rusa, propustio šansu da ga skine sa trona!

Autor Dragan Šutvić

Izgleda da je umor učinio svoje pošto Danil Medvedev ipak neće učestvovati na turniru u Roterdamu gdje je mogao da postane najbolji teniser svijeta.

 medvedev ne igra u roterdamu đoković ostaje prvi  Izvor: Profimedia

Ruski tensier Danil Medvedev povukao se sa turnira u Roterdamu koji se održava od 7. februara, zvanično su saopštili organizatori na oficijelnom sajtu.

Možda će vas zanimati

Medvedev se prijavio za Roterdam kako bi poslije Australijan opena "skinuo" Novaka Đokovića sa prvog mjesta na ATP listi, međutim pošto neće učestvovati na ovom turniru iz kategorije 500 - automatski će tako Srbin ostati lider. Rus je mogao da ga pretekne u slučaju ulaska u finale, ali je propustio ovu priliku.

Razlog zbog kog se Danil Medvedev povukao sa turnira u Roterdamu je umor i iscrpljenost nakon Australijan opena.

Igrao je pet i po sati protiv Rafaela Nadala, čini se i sa blagom povredom, a pošto je nakon 2:0 u setovima ipak izgubio i potom održao vrlo emotivnu konferenciju za medije - čini se da mu je potrebno vrijeme kako bi došao sebi. Ne želi da žuri sa povratkom na teren i zato će učiniti uslugu Novaku Đokoviću.

"Nažalost, neću igrati u Roterdamu ove godine. Upravo sam se vratio iz Australije i nisam spreman da se takmičim. Roterdam će ostati jedan od mojih omiljenih turnira na ATP turu, a Ričard Krajiček radi sjajan posao. Nadam se da se vidimo u budućnosti", poručio je Medvedev koji nije jedini koji se povukao sa turnira.

Medvedeva će zamijeniti Endi Marej, dok umjesto Janika Sinera nastupa Žo-Vilfrid Conga koji se nije proslavio u Monpeljeu gdje ga je pobijedio Filip Krajinović.

Podsjetimo, Novak Đoković se na teren vraća 21. februara u Dubaiju, a danas je održao sastanak u Predsedništvu Srbije sa Aleksandom Vučićem i najavio još jedno obraćanje javnosti tokom sljedeće nedjelje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC