• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovu sramotu niste čuli u prenosu finala! Isplivao užasan snimak iz Australije, Medvedev je zbog ovoga pobjesnio! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Žalio se na publiku tokom meča i poslije, a imao je i zašto.

 danil medvedev problemi sa publikom u australiji Izvor: Fonet/AP/Andy Brownbill

Danil Medvedev nije uspio da osvoji svoj drugi grend slem u karijeri i nije postao treći Rus na prvom mjestu ATP liste. Uspio je da osvoji prva dva seta u finalu protiv Rafaela Nadala, ali je iskusnom Špancu dozvolio da se vrati. 

Medvedev je sve vrijeme imao problema sa publikom koja ga je ometala dok servira i zviždala mu između servisa, a sada je isplivao još jedan skandalozan snimak. Na njemu se vidi da jedan od navijača viče Medvedevu: "Vrati se u Rusiju!"

Jedan dio publike se nasmijao na ovu opasku, dok je drugima ona bila neprijatna. A svakako da je to čuo i Medvedev, koji je govorio poslije meča da zna zašto će publika širom svijeta uvijek biti protiv njega.

On je poslije svega na konferenciji za štampu istakao da ne želi da igra u ovakvim atmosferama, po cijenu toga da ne igra na najvećim turnirima.

"Kao junior sam dolazio na grend slemove i tad shvatite da želite da budete tu i da igrate sa najboljim igračima na svijetu. Neću da objašnjavam tačno zašto, ali danas tokom meča sam shvatio neke stvari. Od sada ću igrati tenis samo za sebe, za moju porodicu, da je obezbijedim, za ljude koji vjeruju u mene. Naravno i za sve Ruse, jer tamo osjećam veliku podršku", rekao je Medvedev.

Tokom meča sa Nadalom on je biesnio na publiku i žalio se sudiji na uzvike sa tribina, a na samom startu tog duela jedan navijač je čak i upao na teren:

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC