GENIJALNO

Vidić u nedjelju igra za Mančester junajted? Vidjeli na TV-u, pa pisali legendi - "Rio, pitaj Nemanju je l' ovo istina"

Autor Bojan Jakovljević

Navijači Junajteda su se ponadali da će legendarni srpski kapiten ponovo obući crveni dres...

Restrictions: DV,
Izvor: Profimedia

Mančester junajtedu ove sezone ne ide baš najbolje. Grčevito se bore za plasman među četiri najbolja tima u Premijer ligi, a njihova odbrana ima mnogo problema.

Sada su riješili da u nedjeljnom meču protiv Lidsa zaigraju sa Nemanjom Vidićem u timu!?

 Naravno, ne radi se zapravo o povratku legendarnog kapitena Mančester junajteda i bivšeg reprezentativca Srbije, već o greški.

Na britanskoj televiziji "Skaj sports" neko je napravio previd i napisao da će Mančester junajted na sljedećem meču, u nedjelju protiv Lidsa, ponovo na raspolaganju imati Rafaela Varana i Nemanju Vidića.

Jasno je da je došlo do greške i da je neko Nemanju Matića prekrstio u njegovog slavnog imenjaka, a sve to nije promaklo ni Riju Ferdinandu. Poznati Englez je na Tviteru dobio šaljivo pitanje:

"Rio, da li bi mogao da pitaš Vidića da li je ovo istina?", glasilo je pitanje, dok je Ferdinand odgovorio uz emotikone koji se smiju.

Očigledno se i Ferdinandu dopala ova simpatična greška, mada kako igra Junajtedova odbrana, jedan Nemanja Vidić bi im i te kako dobro došao. Dovoljno je samo reći da je posljednjeplasirani Barnli primio tri pogotka manje od "crvenih đavola"...