POZIV

Zvezda se bori za titulu i zove navijače - Svi na stadion! "Marakana" u četvrtak "eksplodirala", sada slijedi Superliga

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda je uputila poziv pulici da dođu i podrže ekipu Dejana Stankovića u domaćem šampionatu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/printscreen/crvenazvezdafk

Napravili su navijači Crvene zvezde pravi spektakl na "Marakani" u meču Lige Evrope protiv Rendžersa. Crveno-bijeli su pobijedili (2:1), ali to nije bilo dovoljno za nastavak takmičenja. Skupo ih je koštao poraz u prvom meču u Glazgovu (3:0) i pregršt propuštenih prilika. Uz igrače koji su igrali dobro u dvomeču, uprkos rezultatu, sjajna je bila i publika u Beogradu.

Koreografija koju su napravile "Delije" je izazvala reakciju svuda, kako u regionu, tako i širom svijeta. O njihovoj poruci se mnogo priča, a u klubu se nadaju da će publika doći da pruži podršku i u nastavku sezone. Ekipu Dejana Stankovića očekuje duel sa Kolubarom u nedjelju (20.30 časova), ulaz je besplatan.

Zbog toga su iz kluba, putem društvenih mreža, odlučili da pozovu navijače da dođu i podrže tim u utakmici koja slijedi. Napravili su seriju zanimljivih fotografija na raznim lokacijama u Beogradu i uputili poziv navijačima da budu uz svoje miljenike u nedjelju.

"Zvezda igra. Zvezda te zove. Svi na stadion", to su samo neke od poruka koje se nalaze na slikama.

Ulaz je besplatan, crveno-bijeli očekuju da će tribine biti pune pred odlazak na reprezentativnu pauzu, posebno zbog činjenice da će do kraja da se vodi velika borba za titulu sa Partizanom. I crno i crveno-bijeli imaju po 72 boda na tabeli.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!