Fudbal

Štoper Posušja završio karijeru u 27. godini: Doživio tešku povredu protiv Borca, mora rano da se oprosti od fudbala

Autor Dragan Šutvić

Luka Miletić mora rano da završi karijeru.

Izvor: MONDO

Posljednjeg dana oktobra, na Gradskom stadionu su snage, u 15. kolu m:tel Premijer lige BiH, odmjerili Borac i Posušje.

Taj meč po dobrom neće pamtiti prvotimac kluba sa "Mokrog doca" Luka Miletić – doživio je povredu koljena zbog koje je primoran da u 27. godini završi karijeru.

Miletić je već u šestom minutu tog meča mjesto na terenu morao da prepusti Slavku Brekalu.

Sve od tada se oporavljao od teške povrede koja je, ipak, bila jača, pa nekadašnji član sarajevskog Željezničara mora, nažalost, rano da kaže "zbogom" aktivnom igranju fudbala.

"Nakon teške povrede koljena pretrpljene u oktobru prošle godine na utakmici sa FK Borac, naš štoper Luka Miletić završio je svoju fudbalsku karijeru. Pet teških povreda koljena prisililo je ovog velikog sportistu i čovjeka da završi svoju fudbalsku karijeru koja je jako kratko trajala. Naš klub nažalost bio je njegova posljednja stanica u karijeri. U ime cijelog kolektiva kluba, uprave i svih igrača želimo mu mnogo sreće u njegovom daljem životu i vjerujemo kako ćemo ga ponovno sresti na zelenim terenima samo u nekoj drugoj ulozi. Srećno Luka!", objavili su večeras Posušaci na društvenim mrežama.

Miletić je u BiH još nastupao za Čelik i Vitez, dok je branio i boje Rudeša, Intera iz Zaprešića, Sesveta, Lučkog i Dugopolja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!