Fudbal

Vladimir Ilić nakon nove pobjede Krupe: Uz karakter koji ova ekipa ima, ne sumnjam da ćemo biti šampioni!

Autor Dragan Šutvić

Ekipa kojom komanduje Vladimir Ilić tri kola prije kraja sezone ima pet bodova prednosti u odnosu na najbliže pratioce.

Izvor: Promo/FK Krupa

Fudbaleri Krupe su se trijumfom nad Sutjeskom (3:0) znatno približili osvajanju titule u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske.

Igrači kojima komanduje Vladimir Ilić zadržali su pet bodova prednosti ispred najbližih pratilaca, Slobode i Sloge, koji se međusobno sastaju u narednoj rundi, pa bi ekipa iz kanjona Vrbasa teoretski mogla da proslavi titulu sljedeće subote.

"Mislim da smo danas dominirali svih 90 minuta, Bili smo dobri u posjedu, mnogo bolji nego što smo ranije bili, i na kraju iz posjeda i dobrih akcija postigli tri gola. Raduje to što su opet novi igrači dobili šansu i što su je iskoristili i nadam se da ćemo u narednom periodu dokazati da zaslužujemo da budemo prvaci. Još uvijek nije kraj, još tri kola su ispred nas, ali sa ovakvim pristupom i karakterom koji ima ova ekipa, ne sumnjam da ćemo završiti sezonu kao prvi. Ova utakmica je pokazala da smo na dobrom putu, da radimo ispravne stvari i nadam se da ćemo do kraja sezone još malo pojačati ritam i ostati na prvom mjestu", rekao je najbolji trener Republike Srpske za 2021. godinu.

Do kraja sezone Krupa će gostovati na stadionu "Siniša Peulić" u Prnjavoru ekipi Ljubića, potom dočekati Podrinje, a onda na oproštaju od ove sezone biti gost Željezničara Sport tim u Banjaluci.

Osim toga, Krupu čeka i finale Kupa Republike Srpske protiv Rudar Prijedora, a mjesto i termin odigravanja finalnog duela biće naknadno određeni.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt