PAZI NA SVE!

Otkrivena Holandova tajna - ovo je njegova ishrana! Norvežanin jedno jelo obožava, ali ga jede samo na posebnom mjestu!

Autor Haris Krhalić

Erling Holand je prešao u Mančester siti, a otkrivena je tajna njegove ishrane i dobre forme.

Izvor: Profimedia

Dobio je Pep Gvardiola veliko pojačanje, Erling Holand će od naredne sezone nositi dres Mančester sitija. Sa njim u napadu će "građani" imati veliku prednost i riješiće jedini pravi problem u timu, nedostatak napadača.

Norveški fudbaler je prava gol-mašina. Ove sezone je u Dortmundu dao 28 golova na 29 mečeva u svim takmičenjima i zbog svega toga je bio jedan od najtraženijih igrača na tržištu. Na kraju je tim iz Mančestera pobijedio. A, dok se čeka njegov dolazak, otkrivena je tajna njegove fizičke forme.

Kada je ulazio u svijet fudbala Holand je bio mršav, da bi ubrzo zahvaljujući pravilnoj ishrani, treninzima i napronom radu doveo svoje tijelo u skoro savršeno stanje i to mu je jedna od prednosti u odnosu na čuvare. Otkriveno je i kako je u tome uspio.

Naime, Holand jede šest obroka dnevno, uglavnom se ishrana bazira na piletini i tjesteninama bez soli i ulja, uz to konzumira dosta ribe i morskih plodova. Ne jede slatkiše, smrznutu hranu i proizvode koji nisu svježi.

Ipak, postoji jedno jelo koje obožava i koje isključivo jede kada je kod kuće u norveškom gradu Brineu.

"Volim kebab. Ne jedem ga stalno, već nekoliko puta godišnje i to uglavnom kada sam kod kuće, to mi je i dalje omiljena hrana", rekao je Holand nedavno u jednom intervjuu.