POGLEDAJTE

"Uvijek sam te branio od tog idiota!" Haos u Torinu - trener i sportski direktor se fizički sukobili! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nemile scene dogodile su se u trening-centru u Austriji.

Izvor: YouTube/Just Matti/Printscreen

Dvadesetak dana pred start nove sezone u Seriji A, u Torinu "gori" – italijanski mediji bruje o fizičkom sukobu trenera i sportskog direktora  Ivana Jurića i Davidea Vanjatija!

Kako navode italijanski mediji, sve se dogodilo u trening-centru u Austriji, gdje Torino obavlja najvažniji dio priprema pred start sezone, a Vanjati je stigao kako bi razgovarao sa hrvatskim stručnjakom koji je, navodno, nezadovoljan loše odrađenim prelaznim rokom.

Na snimku koji su objavili mediji na Apeninima evidentan je žestok sukob Jurića i Vanjatija, koje pokušava da razdvoji otac fudbalera Torina Pjetra Pelegrija Marko, inače tim-menadžer Torina.

Vanjati na snimku koji je procurio javnost opominje Jurića da ne "galami na njega jer ga brani od svih". Jurić mu nije ostao dužan, uz poruku "j... se", na šta je Vanjati uzvratio riječima da je Jurića "uvijek branio od onog idiota".

Italijanski mediji navode da je, najvjerovatnije, mislio na prvog čovjeka kluba Urbana Kaira, što bi onda otvorilo mnoga pitanja u klubu...

Pogledajte:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu! 

(mondo.ba)