• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Radonjić razbio šampiona Turske: Za 130 sekundi napravio čudo, ovakav treba Srbiji za Katar! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić postigao dva gola protiv Trabzona.

 Nemanja Radonjić postigao dva gola za Torino Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Torina pripremaju se za novu sezonu u Seriji A, a zapaženu ulogu na pripremnom meču imao je Nemanja Radonjić, ljetno pojačanje italijanskog kluba. Na meču protiv Trabzona koji je aktuelni šampion Turske srpski internacionalac postigao je dva gola i to u razmaku od samo dva minuta.

Brzonogi Radonjić je u ubjedljivoj pobjedi (3:0) postigao prva dva pogotka za "bikove" i to u 20. i 22. minutu meča. Nadamo se da je to najava odlične sezone u dresu novog kluba, ali i hvatanje forme za Svjetsko prvenstvo koje Srbiju očekuje u novembru u Kataru.

Nekadašnji omladinac Partizana i prvotimac Crvene zvezde upisao se u strijelce u 20. minutu meča, nakon što se u kaznenom prostoru našao na pravom mjestu. Akcija je tekla po desnoj strani, a nakon ubačene lopte djelovalo je kao da su fudbaleri turskog tima uspjeli da otklone opasnost. Ipak, lopta je stigla do Radonjića koji je lako proslijedio u mrežu.

Pogledajte prvi gol:

Bilo je to tek pola posla za srpskog krilnog napadača. Dva minuta kasnije on je ponovo tresao mrežu šampiona Turske, ovog puta nakon velike greške fudbalera Trabzona. Veoma loše vraćena lopta sa centra terena iznenadila je defanzivce, a Radonjić je bio brži od ostalih igrača na tom dijelu terena. Pretrčao je štopera koji je smušeno reagovao ovom prilikom, a zatim mu nije bilo teško da savlada golmana ekipe koja će u ovoj sezoni pokušati da se domogne grupne faze Lige šampiona.

Pogledajte drugi gol:

Bio je ovo treći pripremni meč Torina na kojem je Radonjić nastupio, a golovi protiv Trabzona su mu prvi u novom klubu. Podsjećamo, on je prije samo nekoliko nedelja stigao u klub nakon što u Olimpiku iz Marseja nije mogao da se nametne.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC