• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snimak Srbina kod frizera zaludio cijelu Italiju: Pitali ga u koji klub ide, a Radonjićev komentar je sve nasmijao!

Autor Haris Krhalić

Mnogi se pitaju hoće li Filip Kostić napustiti Ajntraht ovog ljeta, kao i u koji klub bi mogao da ode, a njegov saigrač iz reprezentacije Srbije je nagovijestio potencijalnu destinaciju...

 Nemanja Radonjić o transferu Kostića Izvor: Instagram/screenshot/gazzettadellosport

Reprezentativci Srbije su već mjesecima svuda u centru pažnje. Aleksandar Mitrović je pravio čuda u Engleskoj, Dušan Tadić je podigao trofej u Holandiji, Dušan Vlahović je bio zvijezda prelaznog roka...

Ali sada je i Filip Kostić taj od kojeg svi žele da saznaju u kom klubu će igrati naredne sezone. Na društvenim mrežama se pojavio i zanimljiv video snimak koji je, tim povodom, zaludio navijače Juventusa!

Filip Kostić iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri. U dresu Ajntrahta je osvojio Ligu Evrope i bio proglašen za najboljeg igrača tog takmičenja. Nije ni čudo da je zbog toga tražen, a jedna od ekipa koja pokušava da ga dovede je baš Juventus.

No, pred meč Srbije i Švedske u Stokholmu u Ligi nacija, pojedini reprezentativci Srbije su posjetili poznatog frizera Osmaha, za brzo dotjerivanje frizura pred ono što je na kraju bila nova pobjeda "orlova".

"Zvanični frizer reprezentacije Švedske", kako se Osman predstavlja na društveni mrežama, upitao je Kostić gdje će igrati naredne sezone. Kragujevčanin se nije dao, na licu mu se nije pročitati nikakva reakcija, sve dok nije reagovao Nemanja Radonjić.

Fudbaler Benfike je stajao pored i dobacio samo "Juventus", što je Kostića nasmijalo. To je učinilo i da italijanska "Gazeta delo sport" brzo podijeli ovaj video snimak i istakne da su Kostić i Juventus već postigli dogovor oko ličnih uslova.

Potrebno je samo još da Ajntraht i Juventus pronađu zajednički jezik. Ukoliko se dogovore, Kostić će u torinskom velikanu zarađivati 2.500.000 evra po sezoni u naredne tri godine. Ipak, prvo je potrebno da Juventus plati Ajntrahtu - Nijemci traže 20.000.000 evra...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC