• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav plan - Juventus pravi srpsku koloniju ovog ljeta! Vlahović je već tu, a stižu još dvojica "orlova" u Torino!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Juventus bi od ljeta mogao da ima trojicu srpskih fudbalera u svojim redovima.

 Juventus-pravi-srpsku-koloniju Izvor: Profimedia

Juventus je zimus doveo Dušana Vlahovića i platio ga 80 miliona evra, ali odmah se vidjelo da je potrebno još mnogo prepravki na timu kako bi srpski napadač mogao da pruži najviše što može!

Za to je "staroj dami" potreban bolji vezni red, fale im i prodorniji fudbaleri, tako da su polako počeli da sastavljaju spisak pojačanja. Ono što je zanimljivo, Juventus je riješio da dovede još dvojicu srpskih fudbalera, pa ako se to realizuje - dobiće armiju navijača iz Srbije od sljedeće sezone.

Već duže vrijeme se šuška da je Juventus postigao dogovor sa Sergejem Milinković-Savićem, što se moglo naslutiti iz poruke bivšeg operativca Lučana Mođija, dok s druge strane Mauricio Sari uvjerava da će "negdje van Italije".

Juventus zato ne sjedi skrštenih ruku i planira da oformi srpsku koloniju u Torinu - prema informacijama "Gazete delo Sport" pozvali su i Filipa Kostića. Najbolji fudbaler Lige Evrope viđen je kao lijevo krilo u formaciji sa trojicom štopera, pošto je dosadašnji prvi izbor Aleks Sandro u velikom padu forme.

Iza Kostića je nevmerovatna sezona, zabilježio je sedam golova i 15 asistencija, a povoljna okolnost je što mu ugovor ističe za godinu dana i zbog toga ne košta mnogo.

Nezvanično, Ajntraht iz Frankfurta bi ga pustio za oko 15 miliona evra, ali će Juventus imati konkurenciju. Za njega je zainteresovan i Totenhem, dok je dobro poznato da je prošlog ljeta bio na korak od Intera i Lacija, međutim tada je njemački klub odlučio da im kaže "ne".

U svakom slučaju projekat u čijem su središtu trojica srpskih fudbalera zvuči izuzetno zanimljivo, a značilo bi i selektoru "orlova" Dragau Stojkoviću pred Svjetsko prvenstvo da se trio dodatno uigra.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC