• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergeju otvoreno rekli - "Tamo ne smiješ da odeš!": Lacio želi da proda Srbina, ali su mu već odredili gdje ide!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sergej Milinković-Savić neće ostati u Italiji, ako je vjerovati njegovom treneru Mauriciju Sariju.

 Sergej Milinković Savić ne može da pređe u Juventus Izvor: Profimedia

Sergej Milinković-Savić postigao je gol u nadoknadi vremena kojim je Lacio došao do boda protiv Juventusa, samim tim i do mjesta u Evropi, a to je bila pretposljednja utakmica koju je Srbin odigrao u dresu rimskog kluba.

Ostaje mu još jedna, u posljednjem kolu prvenstva protiv Verone na "Olimpiku", nakon čega će sjesti za sto sa rukovodstvom i agentom i dogovoriti transfer. Odlučeno je već da SMS neće produžiti ugovor sa Rimljanima, pa ga godinu dana prije isteka saradnje čeka promjena sredine.

Možda će vas zanimati

Od ranije se spominju Juventus, Real Madrid, Pari Sen Žermen i Mančester junajted kao klubovi u kojima bi mogao da nastavi karijeru, ali je jedan od tih klubova upravo "precrtao" njegov trener Mauricio Sari.

Na konferenciji za medije nakon susreta sa "starom damom", Sari je poručio da Milinković-Savić neće igrati kod njih.

"Pričao sam sa predsjednikom kluba Klaudijom Lotitom koji me je uvjerio da i ako Milinković-Savić ode iz Lacija, što se neće desiti tako lako, sigurno neće ostati u Italiji", poručio je Sari i time razočarao navijače Juventusa koji su se nadali da će srpski vezista zaigrati za njih od ljeta.

Ove sezone je SMS zabilježio čak 11 golova i 11 asistencija u Seriji A, što je statistika kojom ne može da se pohvali nijedan fudbaler na njegovoj poziciji u "ligama petice", što znači da neće biti jeftin.

"Značajno sam napredovao kod Sarija, vidite statistiku, tako da mogu da kažem da mi je ovo bila najbolja sezona u karijeri. Potrebno nam je još nekoliko igrača sljedeće sezone kako bismo mogli da ciljamo na mjesto u Ligi šampiona", poručio je srpski fudbaler i time ostavio mogućnost da ostane u Laciju.

Prethodnih dana u italijanskim medijima pojavila se informacija da je Mateja Kežman poručio da SMS želi samo u Juventus, što je ubrzo demantovano.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC