• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sanjala ga Zvezda, on otišao u Torino: Radonjić u četvrtom klubu za dvije godine!

Autor Dragan Šutvić

Nemanja Radonjić je odlučio da ovog ljeta promijeni sredinu i bude spreman za Svjetsko prvenstvo, a formu će pokušati da pronađe u Torinu.

 nemanja radonjić u torinu  Izvor: MN PRESS

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić odlučio je da ovog ljeta napusti Olimpik iz Marseja i pronađe novu sredinu u kojoj će povratiti formu iz Crvene zvezde, a to će biti Torino!

Italijanski klub koji vodi odlični hrvatski trener Ivan Jurić dogovorio je sve uslove sa Radonjićem i Marsejom, tako da će brzonogi fudbaler uskoro postati član "bikova". Poznati novinar Fabricio Romano objavio je da je sve već dogovoreno, a već su zakazani medicinski pregledi nakon kojih će Radonjić biti predstavljen.

Možda će vas zanimati

Radonjić tako stiže u grad Dušana Vlahovića, ali i u klub u kome igraju Saša Lukić i Vanja Milinković-Savić, s tim da postoji velika mogućnost da golman takođe promijeni sredinu prije Svjetskog prvenstva.

Srpska kolonija u Italiji će biti sve brojnija, pošto se svakog trenutka očekuje predstavljanje i Luke Jovića u Fiorentini, a čini se da Serija A definitivno najviše godi srpskim igračima. Nadamo se da će i Radonjiću koji je u posljednje dvije godine promijenio čak četiri kluba i ni u jednom nije imao sreće.

Otišao je iz Zvezde još 2018. godine u Marsej, da bi od 2020. godine iz tog kluba išao na pozajmice u Hertu i Benfiku gdje nije imao prostora da se "razigra".

Tako je prošle godine odigrao samo 11 mečeva za Benfiku (ukupno oko 300 minuta), dok je čini se više igrao za reprezentaciju Srbije u kojoj uvijek ostavi dobar utisak kada uđe sa klupe i donese energiju i prodornost po boku. Upravo to želi i Torino, odnosno očekuje se da Radonjić zamijeni Brekala.

Za sada nema informacija koliko će Torino platiti za Radonjića, koji je imao ugovor na još godinu dana sa Marsejom. Prethodno se spominjalo da bi i Crvena zvezda voljela da ga vrati na "Marakanu".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC