• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić smuvao "srpsku Kendal Džener": Ova fotografija na Instagramu otkrila sve! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić osvojio je njeno srce

 Nemanja Radojić djevojka Izvor: MN Press/Instagram/izzadorable/printscreen

Već mjesecima se šuškalo da su u srpski fudbaler Nemanja Radonjić (26) i jedna od najljepših manekenki Srbije Isidora Kadijević (25) u vezi, a sada je bivši igrač Partizana i Crvene zvezde konačno javnosti pokazao sliku svoje izabranice. Po prvi put se na njegovom instagram nalogu našla zajednička fotografija na kojoj je moguće oboje iz prepoznati.

Ovim je stavljena tačka na spekulacije koje su trajale iako je Isidora ranije na svom profilu nekoliko puta kačila zajedničke slike, a mogli su se vidjeti i storiji na kojima su i fudbaler i manekenka.

Ipak, sve dok Nemanja Radonjić nije napravio iskorak, postojale su određene sumnje u vezu fudbalera koji je trenutno član Benfike i "srpske Kendal Džener", kako glasi nadimak jedne od najtraženijih srpskih manekenki.

Ovako izgleda Isidora:

Poređenja sa poznatom svjetskom manekenkom došla su zbog fizičke sličnosti Kendal i Isidore, ali i posla kojim se bave.

Prelijepa Isidora počela je da se bavi manekenstvom 2017. godine nakon povratka iz SAD, a zbog atraktivnog fizičkog izgleda brzo je privukla pažnju najvećih brendova na srpskom tržištu.

Iako je već mjesecima u vezi sa reprezentativcem Srbije, oni nisu često isticali u javnost svoj odnos. Sve do sada, kada su oboje na profile okačili istu fotografiju.

"Počeli smo kao bliski prijatelji", piše uz zajedničku fotografiju zaljubljenog para, a to je jedan od uvodnih stihova pjesme američkog repera "Lil Baby".

Pogledajte objavu na Radonjićevom profilu:

Radonjić trenutno nastupa za Benfiku, u kojoj igra kao pozajmljeni fudbaler Olimpika iz Marseja. Čini se da će nerdnog ljeta napustiti oba tima i potražiti novu sredinu u karijeri. Karijeru je počeo u Partizanu, igrao je još za Romu, Empoli, Čukarički i Crvenu zvezdu, a Olimpik ga je slao na pozajmicu i u Hertu. Za seniorsku reprezentaciju Srbije odigrao je 31 meč i postigao četiri gola.

U ranijoj fazi karijere bio je poznat i kao ljubitelj lijepih žena i dobrog provoda, ali se posljednjih godina smirio i mnogo više posvetio fudbalu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC