ANKETA!

Partizan ipak smjenjuje Stolicu!? Dvije legende se spominju kao nasljednici, ovo je ključnih 48 sati za crno-bijele!

Autor Bojan Jakovljević

Da li će Partizan smijeniti Iliju Stolicu? Čini se da hoće ako se dogovori sa njegovim nasljednikom.

Izvor: MN PRESS

Partizan je osvojio samo pet bodova u prva četiri kola Superlige, što je njegov drugi najgori start od 2006. godine, a očekivano zbog toga se najviše priča o budućnosti trenera Ilije Stolice.

"Preživio" je Stolica prvi sastanak sa rukovodstvom nakon remija sa TSC-om, kada mu je Milorad Vučelić dao drugu šansu, međutim ponovo je njegov status u fokusu nakon poraza od Novog Pazara nakon kog je Crvena zvezda pobjegla već na sedam bodova prednosti...

Naredna dva dana su ključna kada je Stoličina budućnost u Humskoj u pitanju, prenosi "Mozzart Sport". Crno-bijeli razmiljaju o smjeni trenera, ali to se neće desiti ako se ne dogovore sa njegovim nasljednikom.

Trenutno postoje dvojica kandidata za novog šefa stručnog štaba. U pitanju su bivši igrači crno-bijelih Albert Nađ i Igor Duljaj koji su još "zeleni" u trenerskom poslu, međutim jasno je da su u pitanju vojnici Partizana, može se reći i klupske legende kluba iz Humske.

Prema informacijama istog izvora, Nađ je bliži preuzimanju Partizana jer je već u klubu, odnosno vodi filijaju Teleoptik već tri sezone, dok je bio i u stručnom štabu Save Miloševića.

Osim njega, kandidat je i Igor Duljaj koji je bio pomoćni trener u Šahtjoru kod Paula Fonseke, odnosno sarađivao je i sa Savom Miloševićem i Aleksandrom Stanojevićem u Partizanu. Spekulisalo se da bi mogao da se vrati u Ukrajinu i tamo dobije novi angažman, međutim trenutna situacija u toj zemlji ne sugeriše da će se to desiti.

Izvor: Profimedia

Među navijačima kruži ime i Save Miloševića koji je bio vrlo blizu preuzimanja Partizana i prije nego što je Stolica imenovan, ali se to nije desilo zbog njegove neriješene situacije sa Olimpijom, a nije poznato da li je to riješeno u međuvremenu.

Bilo kako bilo, Partizanu "curi vrijeme" pošto ih već u četvrtak od 17.30 na Kipru očekuje i prva međunarodna utakmica ove sezone. Rival je AEK Larnaka, a nije nikakva tajna da raspoloženje u timu nije na potrebnom nivou. Da li će to biti posljednja prilika Stolice za iskupljenje ili će crno-bijeli već sa drugim trenerom putovati na Kipar, ostaje da se vidi.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt


Podsjetimo, Ilija Stolica je nakon poraza od Novog Pazara odbacio mogućnost da podnese ostavku, poručivši u svom izlaganju da bi bilo "kukavički" da ode u ovom trenutku iz Humske.