• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaslužili smo da do vrha napunimo mrežu Partizana! Ovacije u Novom Pazaru: "Tačno smo znali kako da ih dobijemo!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Novog Pazara Vlado Gaćinović otkrio kako je pripremio tim da pobijedi Partizan i da osvoji prve bodove u sezoni.

 Novi-Pazar-pobijedio-Partizan-sa-trenerom-Vladimirom-Gacinovicem. Izvor: TV Arena sport/screenshot

Poslije tri poraza na početku sezone, Novi Pazar je u petak pobijedio Partizan na svom terenu 1:0 i osvojio najveće i najslađe bodove ove sezone. Treneru tog tima Vladimiru Gaćinoviću vidno je laknulo zbog toga, a aplauzi malobrojnih gledalaca dodatno su mu uljepšali utiske koje je ponio kući sa sadiona.

"Meni je ovo najbitnije, zaslužili smo i u prve tri utakmice ovo", rekao je Gaćinović dok su navijači aplaudirali njegovim igračima. "Vratilo nam se, hvala Bogu, ali mislim da nam se nije vratilo u mjeri u kojoj smo zaslužili. Danas smo zaslužili da napunimo mrežu Partizana do vrha, tačno smo znali od početka šta hoćemo, kako možemo da ih dobijemo na tranziciji i to smo sačekali. Mislim da je pobjeda mogla da bude ubjedljivija", rekao je trener Pazaraca.

Upitan za opredjeljenje da njegov tim prijeti crno-bijelima iz kontranapada, iskusni trener objasnio je da je protiv igrača takvog kvaliteta neophodno tako igrati.

"Kad igrate protiv mnogo dobrih igrača, koji igraju između linija tima, onda im je mnogo teško parirati i onda smo svjesno prepustili da napadaju, otvorili smo se tek u drugom poluvremenu kad smo napravili izmjene i uveli svježije igrače, jer smo znali da nas može kazniti jedna greška, Rikardo, Menig, Natho... To su mnogo dobri igrači za naše uslove, pa smo čekali šansu. Mogli smo u prvom poluvremenu da damo još bar jedan, dva gola. Drugo poluvrijeme je bilo za medalju", rekao je Gaćinović.

Za kraj razgovora, on je poslao i poruku crno-bijelima: "Sve čestitke Partizanu. Iskreno, žao mi je što su ovako loše startovali, to je veliki klub, ali siguran sam da će se vratiti na prave staze", rekao je Gaćinović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC