• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostavka? Svašta... Smiješno je i kukavički! Partizan opet razočarao, a trenera Iliju Stolicu pitali da li odlazi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šef struke crno-bijelih odbacio mogućnost da se povuče poslije još jednog lošeg rezulata.

 Ostavka? Svašta... Smiješno je i kukavički! Partizan opet razočarao, a trenera Iliju Stolicu pitali da li odlazi! Izvor: TV Arena sport/screenshot

Partizan je kiksnuo i treći put u nizu na početku sezone, jer je u Novom Pazaru izgubio od tima koji je do tog meča bio posljednji na tabeli, bez osvojenog boda. Poslije meča, u razgovoru za TV Arena sport, trener crno-bijelih Ilija Stolica bio je upitan da li će podnijeti ostavku.

"Svašta, bilo bi neozbiljno i smiješno da tako razmišljam. Nažalost, nismo startovali ni blizu onoga kako smo htjeli da startujemo. Međutim, najradikalniji potez je da prionemo na rad i druge nema. Takve kukavičke stvari su za mene neprimjerene. moramo da okrenemo situaciju, postoji mnogo dobre energije. Nažalost, ovakve situacije i kiksevi su nas koštali mnogo", rekao je Stolica.

U osvrtu na meč, on je kratko zaključio da je crveni karton Siniše Saničanina potpuno poremetio njegovu ekipu.

"Stvari nisu krenule kako smo očekivali, crveni karton je promijenio tok meča, primili smo gol iz penala... Sa igračem manje nismo uspjeli da realizujemo šanse, vjerovali smo do kraja, pokušavali na sve načine. Nažalost, start nije kakav želimo, ali moramo da se borimo i borimo se za delje. Što prije da se presaberemo jer nas čeka Evropa. To je sada osnova, a za dalje - vidjećemo".

Partizan već nedjeljama prolazi kroz veoma turbulentan period, klub je napustio i sportski direktor Ivica Iliev i definitivno uzdrmani tim Ilije Stolice u takvom ambijentu se sprema za izlazak u Evropu i za početak dvomeča protiv kiparskog rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Prvi meč AEK-a iz Larnake i Partizana biće odigran u četvrtak.

Kada je u pitanju Superliga, Partizan je porazom na gostovanju Pazaru pružio Zvezdi šansu da poslije meča protiv Radnika iz Surdulice eventualno odmakne sedam bodova prednosti, što je u svakoj fazi sezone ogroman "plus".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC