• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oproštaj Partizanovog kapitena - evo šta je rekao na rastanku: Zdjelar napustio Humsku, jedinu želju i najveći san!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dosadašnji kapiten Partizana Saša Zdjelar potpisao je ugovor sa CSKA iz Moskve, a na sajtu kluba oprostio se od svih sa kojima je sarađivao u Partizanu.

 Sasa-Zdjelar-oprostajna-poruka-od-Partizana Izvor: MN PRESS

Partizan je ostao bez kapitena - Saša Zdjelar je novi fudbaler CSKA! Vezni fudbaler koji je prethodnih godina bio "motor" crno-bijelih već je na spektakularan način predstavljen u Moskvi, a velikan ruskog fudbala potrudio se da tokom kratkog snimka podsjeti na prijateljstvo svojih i Partizanovih navijača.

Nema sumnje da će Zdjelar, koji je plaćen pola miliona evra biti veliko pojačanje za CSKA, ali se zbog njegovog odlaska Partizan susreće sa novim problemom. Ilija Stolica je na konferenciji govorio o ovom transferu, a sada će morati da "zasuče rukave" i pronađe rješenje za sredinu Partizanovog tima. Za to vijreme, Zdjelar se pozdravio sa dosadašnjim klubom.

Centralni vezista koji je stigao na pozajmicu iz Olimpijakosa prije četiri i po godine, a šest mjeseci kasnije i otkupljen, rastao je tokom vremenom u Humskoj. Postao je jedan od najbitnijih igrača tima, njegov kapiten i lider na terenu u godinama kada su crno-bijeli bilježili odlične evropske rezultate.

"Iskreno, imam puno toga da kažem, a ne znam odakle da počnem. Dolaskom u Partizan i vremenom koje sam proveo u njemu, ostvario sam i živio svoj najveći san, jedinu želju da zaigram u Humskoj 1! Stoga imam zaista puno toga reći, a ne znam odakle da počnem i kome sve da se zahvalim, jer su baš ti ljudi bili dio mog ostvarenog sna i bez njih on i vrijeme u Partizanu ne bi bilo takvo kakvo jeste!

Zato moram da počnem od onih koji čuvaju naš klub, koji se nalaze na ulazu u naš Sportski centar Partizan-Teleoptik a to su Erak, Vida, Željko, Sajčić, Nebojša. Tu su zatim naši ekonomi Dare i Rade, fizioterapeuti Igor, Dulje, Ljuba i Jovana, potom doktori Siniša i Roske... Potom kondicioni treneri Miša i Sale, zatim naši Gagi i Dugi koji su u restoranu brinuli za nas. Tu su naše “popularne mame” Slavica, Mara i Daliborka, koje su bile tu bukvalno za sve što nam treba... Zatim Biljani, Šljuki i Vučini, koji su takođe bili tu za mene u svakom momentu. Hvala i trenerima, Đuki koji me je dočekao, Bati, Savi, Saletu i Iliji, koji su mi pomogli da učim od njih, kao i svim njihovim pomoćnim trenerima.

Mojoj ekipi, svim mojim saigračima, koji su se kako na terenu, tako i van njega borili i dali deo sebe za naš tim. Slobodno mogu reći da sam stekao i prijatelje za cijeli život. Želim da se zahvalim svim navijačima na podršci i na kritikama i na svemu što smo zajedno proživjeli! Hvala svima i Partizan se zauvijek voli!", napisao je Zdjelar u oproštajnoj poruci koja se pojavila na zvaničnom sajtu kluba.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC